PRVA FOTOGRAFIJA BEBE Lana Jurčević podijelila sreću sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Lana Jurčević

Lana Jurčević podijelila je prve fotografije bebe, koju je dobila s dečkom Filipom Kratofilom.

„Za nekog si samo broj, a nekome si cijeli svijet“, napisala je na Instagramu uz dvije fotografije koje prikazuju bebinu ručicu i narukvice.

Lana Jurčević

Hrvatska pjevačica je u ljeto ove godine otkrila da je trudna, a trudnoća za nju nije bila nimalo lak period. Lana je krajem sedmog mjesec objavila da je trudna, a zatim je dva tjedna kasnije otkazala sve zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga, piše Klix.ba.

Zbog komplikacija u trudnoći danima je bila u bolnici i često se javljala pratiteljima na Instagramu i fanovima. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tijekom listopada ove godine.

"Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, 'obične suze radosnice i obična trudnoća'", napisala je nedavno na svom blogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Također, dodala je da je njihova obitelj za trudnoću saznala nakon što je zbog komplikacija završila u bolnici.

"Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše porodice nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve", dodala je.