''PRESRETNA SAM'' Hrvatska voditeljica pokazala svoju novu kuhinju sa zlatnim sudoperom

Marijana Batinić
Instagram

Početkom listopada voditeljica Marijana Batinić otkrila je da se sa suprugom Matejem Pašalićem te kćerima Enom i Rozom seli u novi dom. Obitelj će centar grada Zagreba zamijeniti mirnijim kvartom, a Marijana nam je nedavno ispričala kako je selidba još uvijek u tijeku i da je jako uzbuđena, piše Gloria.hr.

"Uvijek je u Hrvatskoj dugotrajniji proces kad su majstori u pitanju", rekla je voditeljica.

Ipak, čini se kako se sada taj proces ipak približio svom kraju jer se Marijana na društvenim mrežama pohvalila novom kuhinjom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Splitska voditeljica odabrala je kuhinjske ormariće u petrolej boji, mramornu radnu ploču i policu te zlatni sudoper i izvlačnu slavinu. U opisu objave otkrila je kako je jako zadovoljna izgledom finalnim rezultatom te ispričala kako je izgledao cijeli proces postavljanja.

"Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo. Polica je jako teška, a ja sam inzistirala na njoj da iskoristim cijeli prostor ispod kosine. Mnogi su me pokušavali odgovoriti od police, jer je jako komplicirano izraditi je i postaviti, ali nema kod mene da se nešto ne može napraviti", istaknula je i dodala da je naposljetku "operacija uspješno obavljena".

"Presretna sam", poručila je na kraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Radovima se posvetila odmah po povratku s Cipra, gdje je ovog tjedna odmarala sa suprugom Matejem povodom njihove godišnjice. Par je uživao u suncu i toplom vremenu, a čini se kako je "otok ljubavi i ljepote" na njih ostavio odličan dojam jer su najavili kako ga planiraju ponovno posjetiti.