FOTO  Karnevalska fešta u organizaciji HR Mladeži u Nizozemskoj

HKŽ sv.Nikola Tavelič u Nizozemskoj, Davor Ljubanović, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Den Hagu, HR Mladež NL, fra Juro Tokalić, Rotterdam
Uz izvrsnu glazbu zagrebačkog benda Espresso, atraktivne pjevačice Lane i DJ Josipa, ponudjenim domacim delicijama i dobrom vinu, nekoliko stotina ovogodišnjih maškara prikazalo je do sad svoje najbolje kreacije.

Ovom karnevalskom slavlju nazočio je gosp. Davor Ljubanović savjetnik veleposlanstva RH iz Den Haga, fra Juro Tokalić voditelj hrvatske katoličke župe sv. Nikole Tavelića iz Rotterdama, te nekoliko uvaženih gostiju iz javnog života u Nizozemskoj.

Važno je osvrnuti se na nesebičnu pomoć svih sponzora, volontera, zabavljača u dječijem kutu, fotografa, djevojka na prodaji karata i za barom ,nogometaša na uspješno odigranom turniru i svih onih koji su uložili svoje slobodno vrijeme te svojim nesebičnim zalaganjem doprinjeli izvrsnoj organizaciji ovog tradicionalnog, kulturnog i sportskog susreta.....

Organizacijski odbor ovom je prigodom pozdravio i zahvalio svima koji su upriličili pokladno slavlje te pozvaosve zainteresirane na uključenje u radi i potporu zaklade.

 

HR Mladež NL