FOTO  Na Fejsu objavili Sevkine pijanke











Taman kad samo se zabrinuli da je Seve, otkada se zaručila za poduzetnika Slavka Šajinovića, postala dosadnjikava, stiže demanti u obliku privatnih fotografija!

  • Facebook                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Ako ste se ikada zapitali gdje Seve izlazi i koje klubove obilazi u slobodno vrijeme, evo vam odgovora: naša vrla pjevačica pobornica je privatnih i kućnih zabava.

  • Facebook

Tome u prilog idu i fotografije koje je na svom profilu na Facebooku objavio njezin dugogodišnji prijatelj, splitski arhitekt Duje Kaliterna, na kojima vidno vesela Sevka uživa u kućnoj zabavi.

  • Facebook

Malo alkohola, poneka cigareta i dobro društvo sasvim su dovoljni da se Severina dobro zabavi, a osmijeh s njezinog lica nisu skinuli ni policajci koji su se pojavili na zabavi, vjerojatno zbog susjeda koji su prijavili buku u stanu.

  • Facebook

Pjevačica je tako kraj njih pozirala s osmijehom od uha do uha, a s prijateljicom je na jednoj od fotografija glumila i Dr. Evila, lik iz filmova o Austinu Powersu.

  • Facebook


Na jednoj tematskoj zabavi Seve se maskirala i u Kleopatru.

net.hr