FOTO  Feminenke '' zapalile '' Čapljinu, Neda izluđivala muški dio publike !

Feminem, Feminem
Više stotina čapljinki i čapljinaca svih uzrasta uživalo je u skladbama ove popularne ženske skupine u kojoj je od samog osnutka čapljinka Pamela Ramljak

Posebno su raspjevani i rasplesani bili oni najmlađi koji Pameli, Nedi i Niki prosto nisu davali ni trenutka odmora, a one su zauzvrat atmosferu zapalile do samog kraja. '' Ovo je vrijeme darivanja i pripreme za nadolazeće blagdane pa je to prigoda da svi jedni drugima iskažemo svoju ljubav i dobrotu. Neka nam to svima bude cilj i hvala vam. '' - poručila je Pamela u ime '' Feminema '' svojim čapljincima te na kraju i podržala rad humanitarne udruge '' Cvijet '' ( Udruge koja okuplja djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje ).

I dok su oni najmlađi uživali u pjesmama i ludim plesovima roditelji su sa tribina također imali što čuti i vidjeti. Tako je vatrena feminenka Neda u totalno '' sexy izdanju '' cijelo vrijeme prosto izluđivala muški dio publike. Uz '' žešće '' pokrete i plesove na pozornici često je sijevala Nedina stražnjica, što je muške ostavljalo bez teksta. Naravno, supruge i djevojke nisu mogle učiniti nešto previše pa su muški doslovce mogli odmarati '' oči i dušu ''.

Ipak, svima je bio cilj ludo se zabaviti a za taj poseban ugođaj na poseban su se način pobrinule feminenke Pamela, Neda i Nika.

 

Frano Matić | Večernji list/caportal.info