OBITELJSKA DRAMA Severinin slučaj pred policijom dobio epilog

Severina,pjevačica,obitelj
Instagram

Prijava protiv hrvatske pjevačice Severine Vučković za navodni napad na njenu rođenu sestru Mirjanu Vučković Popović sud je odbacio, što je medijima potvrdio pravni zastupnik glazbene  zvijezde.

"Severina Vučković je od Općinskog državnog tužiteljstva u Splitu dobila da je 5. lipnja 2023. odbačena kaznena prijava protiv nje, koju je podnijela njena sestra Marijana Popović u kolovozu 2022.",  poručila je Jasminka Biloš, pjevačicina odvjetnica za Večernji list.

U priopćenju se navodi da je kaznena prijava protiv Severine Vučković radi tjelesne ozljede odbačena je rješenjem Općinskog državnog tužiteljstva od 5. lipnja 2023. godine jer nakon završetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno kazneno djelo.

Podsjetimo, zagrebačka policija krajem kolovoza prošle godine uhapsila je Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njenim privođenjem, a povod svemu bila je prepirka u stanu majke poznate pjevačice.

Prema izjavi sestre Marijane pjevačica se navodno "okomila na nju" i to pred njihovom majkom. Njih dvije su se, navodno, prema riječima sestre Marijane, hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Međutim, prema drugoj verziji, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda.

Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina majka i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomaže i baca po ulazu kako bi se samoozlijedila.