Nogometaš rođen u Mostaru ženi jednu od najatraktivnijih žena srpske estrade

Mateo Pavlović
Instagram/Profimedia

Jedna od najatraktivnijih žena srpske estrade, pjevačica Katarina Ostojić Kaya (38) privukla je pažnju domaće javnosti kada je potvrdila svoju vezu s našim nogometašem Mateom Pavlovićem (32).

Njih dvoje već tri godine žive u Francuskoj, u stanu koji su platili 1.250.000 eura, a kupili su i kuću na srpskom Kosmaju u iznosu od 350 tisuća eura.

"Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gdje on igra nogomet. Prošle godine preselili su se u Amiens, mali grad nadomak Pariza, gdje je Mateo potpisao ugovor s istoimenim klubom. I odmah su se odlučili ovdje skućiti! Kaja je dugo razgledavala stanove i tek je nedavno našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. stoljeća koja liči na dvorac. Odmah je rekla Mateu da tu želi živjeti", rekao je izvor blizak paru, prenosi Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atraktivna pjevačica prvo je bila pomalo zabrinuta hoće li njezin voljeni pristati na to da kupe stan, jer mu cijena ipak nije bila mala. Riječ je, naime, o iznosu od milijun i 250 tisuća eura, no Mateo dobro zarađuje pa su Kajine želje ipak bile uslišene.

"Kaja se oduševila kad joj je Mateo rekao da spakira stvari. On je iskeširao novac za stan, a ona ga je svojim novcem namjestila. Već je za to 'spiskala' više od 100 tisuća eura", dodaje izvor za Telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naporno uređenje stana nakratko je prekinula i doputovala u Srbiju kako bi potpisala ugovor o kupovini kuće na Kosmaju, no odmah je spakirala kofere i vratila se u Francusku.

"Malo sam 'izronila' iz kutija i vrećica, pa sam odlučila slikati prvu fotografiju ispred svoje nove zgrade. Nakon dva mjeseca uređivanja stana, konačno je sve sređeno. Da ste me samo vidjeli kako šarafim i montiram, bili biste ponosni na mene", napisala je Kaja, koja je oduvijek maštala o životu u Francuskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Imali smo sreću da smo uspjeli kupiti stan u impozantnoj građevini iz 18. stoljeća. Presretna sam što živim u tako divnoj zgradi", dodala je Kaja, koja kuću s bazenom na Kosmaju planira iznajmljivati.

Kaja i Mateo također planiraju vjenčanje na ljeto, a njoj će to biti četvrti brak. Ona se, naime, s 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića i s njim dobila kćer Nikolinu. Zatim se 2009. vjenčala za košarkaša Uroša Duvnjaka, a razveli su se krajem 2010. Godinu dana kasnije uspoznala je svjetski poznatog DJ-a Juniora Jacka te se udala za njega 2014. Razveli su se nakon pet godina braka.