Međugorje ima posebno mjesto u mom životu

Nina Badrić, koncerti, Međugorje, Etno selo Međugorje

"Na mojim koncertima publika je gazda"  kazala je glazbena pop diva Nina Badrić koja  se 6. kolovoza vraća na ljetnu pozornicu amfiteatra Herceg Etno sela u Međugorje, gdje je već dva puta održala koncerte za pamćenje, na kojima je uživala publika iz cijele regije.

„Pozivam u Međugorje sve koji vole moju glazbu, koji će se na taj datum naći u Hercegovini, a i one koji baš namjenski žele doći. Međugorje ima jedno posebno mjesto u mom osobnom životu, tako da je za mene pjevati tamo zaista nešto posebno. Na toj pozornici sam pjevala već dva puta.Taj amfiteatar je divan za muziciranje i koncerti budu zaista fantastični. Ja vas čekam“, poručila je Nina uoči koncerta, do kojega je ostalo još desetak dana. 

Nina Badrić, koncerti, Međugorje, Etno selo Međugorje

Zanimalo nas je kako u moru hitova iz svoje 30-godišnje karijere bira one koje će baš tu večer izvesti publici.

„Set listu biram pažljivo, prema onome što moja publika najviše voli. Želim da je na mom koncertu prvenstveno njima lijepo. Odaberem pjesme koje su njima najdraže. Ne forsiram pjesme koje su možda meni draže, a publici malo manje. Svaki koncert je jedna mala svečanost glazbe. Za mene, na mojim koncertima, publika je gazda“, kazala je Nina.

Progovorila je i iskreno o tome koliko se poželjela susreta s publikom, nakon što nije nastupala godinu i pol.

„Moram priznati da, ne samo da sam se poželjela, nego,  kada sam prije mjesec dana prvi put stala pred publiku nakon godinu i pol, čekala sam dva sata spremna da izađem na pozornicu. To mi se nikad ranije nije dogodilo u karijeri-da se dva sata ranije spremim i da sjedim i čekam da koncert krene“, kazala je kroz smijeh.

Nina Badrić, koncerti, Međugorje, Etno selo Međugorje

Ulaznice za koncert su u prodaji na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikart.ba, gdje se uz Visa karticu mogu kupiti po popustu -15%.

Do 1. kolovoza cijene ulaznica za tribine će biti 25 KM, dok će nakon tog datuma iznositi 30 KM, ukoliko ih ostane u prodaji.

Manifestacija „Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“, na kojoj je ranije nastupio Sergej Ćetković, a 6. kolovoza Nina, održava se pod generalnim sponzorstvom BH Telecoma.