Zajedno u orgazmičke visine

Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma.

U dugim se vezama vrlo lako dogodi da parovi zaglave u nekoj rutini, a to se posebno odnosi na spavaću sobu.

Nedavna istraživanja pokazala su da duboka vaginalna stimulacija može dovesti do češćih vaginalnih orgazama.

Pripremili smo vam nekoliko savjeta kao pomoć u postizanju vašeg vaginalnog orgazma, tj. otkrivanju nečeg novog.

1. Upoznajte sebe

Vjerojatno ste već upoznati s G-točkom oko čijeg se postojanja u znanstvenim krugovima mnogo polemizira. Stručnjaci koji tvrde da ona postoji ističu da se nalazi između pet i sedam centimetara od ulaza u vaginu i da izaziva veeeliko zadovoljstvo, ali vaginalni orgazmi ne moraju nužno potjecati samo iz te točke. Neke žene smatraju da im neka druga područja oko intimne zone također mogu pružiti veliki užitak. Uz blage pokrete i pritisak istražite svoje tijelo i vidite što vam najbolje odgovara, a kad otkrijete svoju "točku užitka" igrajte se do mile volje. :))

2. Počnite s lubrikantom

Kako starimo, tako se stanjuje vaginalni zid, a to može prouzročiti da za vrijeme dublje penetracije osjećamo bol. Kako bi izbjegle ovo neugodno iskustvo, pobrinite se da pri ruci uvijek imate lubrikant i slobodno ga upotrebljavajte u bilo kojoj pozi i na bilo kojem mjestu. :))

3. Isprobajte novu pozu

Položaj u kojem ste vi "gore" omogućuje vam kontrolu nad dubinom i tempom penetracije. Isprobajte brži i sporiji tempo u kombinaciji s dubljom ili plićom penetracijom i kad otkrijete koji vam tempo i dubina odgovaraju, držite ih se i sa zajedničkim snagama s partnerom dosegnite slatki vrhunac.

4. Radite Kegelove vježbe

Sigurne smo da ste već čule za Kegelove vježbe stiskanja i opuštanja mišića dna zdjelice (kao kad vam se piški pa stišćete jer nema WC-a u blizini). Ubacite Kegelove vježbe u svoju dnevnu rutinu i vaša će vam vagina biti neizmjerno zahvalna.

5. Savjet plus

Za dublju penetraciju stavite jastuk (ili što vam se nađe pri ruci, a da je mekano i udobno) ispod kukova. Odmah ćete uočiti razliku i učinit će vam se da svog partnera osjećate još dublje u sebi - što je zapravo točno. Komunicirajte s partnerom, recite mu što vam najviše odgovara i uz zajedničke snage dosegnite orgazmičke visine.

Izvor : female.hr