Vodič za dame: Kako uhvatiti muža na vrijeme

U međuvremenu se u udvaračkim ritualima puno toga promijenilo. Primjerice, žene više ne čekaju pasivno da budu odabrane, već potencijalne muževe biraju iz online kataloga. No ipak, neke stvari i danas vrijede; poput one da se na prvom spoju nije pametno obesvijestiti od alkohola. Zar ne?

1. Neka vaš muškarac uvijek vidi u savršenom izdanju. Odjenite se i uredite daleko od njegovih očiju. Spremno ga dočekajte. Ne dopustite da vas čeka i pozdravite ga s osmijehom.

2. Zapamtite, muškarci ne vole kada posuđujete njihove rupčiće. Pogotovo kada ih umrljate ružem za usne. Šminkajte se daleko od njegovih očiju, a pred njim budite uvijek savršeno dotjerani.

3. Pazite kako sjedite! Izbjegavate čudne poze i pazite kako držite noge. Nikada ne izgledajte kao da se dosađujete, čak i ako vam je dosadno. Budite budni. Ako morate žvakati kaugumu, činite to diskretno, tiho i sa zatvorenim ustima. Ne želite izgledati kao prostakuša, zar ne?

4. Blesaste djevojke nisu privlačne muškarcima i rijetko se udaju. Ne razgovarajte dok plešete, jer kad muškarac pleše, on doista želi plesati.

5. Ako trebate grudnjak, nosite ga. Ne namještajte steznik pred njim i pazite kako vam stoje čarape. Muškarac ne može uživati u društvu neuredne žene.

6. Nikada, ali baš nikada ne popravljajte šminku u retrovizoru. Muškarac treba svoj retrovizor dok vozi automobil. Posebno ga razdražuje ukoliko se mora okretati kako bi vidio što se događa iza automobila.

7. U javnosti ne budite previše prisni sa svojim pratiteljem. Svako javno pokazivanje emocija je neukusno. Za muškarca je ono ponižavajuće i vrlo neugodno.

8. Ne budite sentimentalni i ne pokušavajte ga prisiliti da kaže ono što ne želi reći. Muškarci ne podnose suze, posebno na javnom mjestu.

9. Ne razgovarajte s konobarima u restoranu. Posebno ne o tome kako ste se u tom restoranu zabavljali s drugim muškarcima. Muškarac zaslužuje vašu punu pozornost. Napose, on plaća vaš izlazak.

10. Ne razgovarajte o odjeći i ne pokušavajte se muškarcu hvaliti sa novom haljinom koju ste kupili. Njega to ne zanima. Umjesto toga razgovarajte o stvarima koje njega usrećuju. I da, obavezno mu laskajte.

11. Pazite na piće. Muškarac očekuje da budete dostojanstveni cijelu večer. Piće može neke djevojke učiniti zanimljivima, no većinu će učiniti budalastima.

12. Ne privlačite pozornost razgovarajući s drugim muškarcima. To je najgora moguća uvreda koju možete priuštiti svojem pratitelju. I još jednom, najgore što vam se može dogditi je da se onesvijestite od alkohola. Izgledi da će vas tada pozvati na drugi spoj su ravni nuli. Ako ne i manji.

izvor: hocuspoj.com