Veličina nije bitna: 3 poze za užitak

penis, nogometaši, estetska kirurgija, silikoni, muškarac žena, seks, veličina, penis, stručnjaci, poze, penis, seks, veličina, penis, spolni organ, studentice, stidne dlačice, seks, hrana, penis, povećalo, Diphallia, penis, erekcija, poremećaj muških genitalija, seks, fantazije, svijet, muškarci, seks prakticiranje, strah, penis, veličina, penis, najneobičnije činjenice
To je kao da pitate da li je bolji mali ili veiki auto. Sve ovisi od želja, potreba i sposobnosti vozača.

Ako muškarci razmišljaju kako samo veliki penisi pružaju pravo zadovoljstvo i mali su ite kako upotrebljivi. Kako bi se izbjegli eventualni problemi treba poznavati pravu tehniku koja će riješiti problem i garantirati užitak.

S pravom predigrom i stimulacijom mali penis će napraviti pravi posao. Predigra i penetracija u pravo vrijeme garantiraju uspjeh.

Poze koje garantiraju odličan seks

Pseći
Određeni kut i dobra poza garantiraju užitak. Ramena i glava partnerice neka budu opušteni na jastuku, a stražnjica dignuta visoko u zrak. Leđa neka budu uvijena, a bedra stisnuta zajedno. Taj položaj je ugodan za partnericu i vrlo prikladan za muškarca jer može izvoditi različite manevre.

Zmija
U položaju zmije žena leži na trbuhu s nogama stisnutim zajedno. Za veću udobnost pod bokove može staviti jastuk. Partner se smješta tik iza nje i nogama obujmi njezine.Taj položaj će vam omogućiti i zavodljivo tapšanje koje mora biti nagrađeno.

Zečje uši

Ovaj položaj zahtjeva određeni stupanj gipkosti kod žena.U protivnom ga ne koristite. Partnerica leži na leđima s jastukom pod stražnjicom. Noge mora povući prema sebi tako visoko da koljena budu koliko je god moguće bliže ušima. U toj pozi oboje ćete uživati u osjećaju ispunjenosti.

Orgazam se smatra vrhuncem svakog odnosa. No, seks nije samo osjećaj blaženstva koji traje nekoliko sekundi.

Važni čimbenici su želja, ljubav i užitak, otkrivanje neotkrivenog, uzbuđivanje i igre dodirima. Mali penis je kao maleni auto. Njegova prednost je u tome da ga možete parkirati praktički svugdje.

Izvor: zadovoljna.hr