Vaša omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

Vaša omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu
Crvena
U krevetu ste strastvena tigrica koja u seksu uživa na različite načine. Volite biti predmet žudnje te uživate u moći. Isto vrijedi i za muškarce koji ponekad mogu biti pretjerano dominantni.

Žuta
Vaš seksualni nagon je vrlo kompleksan, ali istovremeno i prilagodljiv. Volite dominantne i muževne muškarce koji imaju potpunu kontrolu u seksu.

Ružičasta
Kada je riječ o seksu volite biti nezreli i pomalo razigrani. Volite izazivati i obećavati više nego što ste spremni dati. Muškarci koji vole ovu boju često su skloni flertu.

Ljubičasta
Sebe smatrate vrlo sofisticiranima za neopterećene igrice u krevetu. Volite kontrolu i pravila i skloni ste rutinskim seksualnim željama. Slično je i s muškarcima koji vole ovu boju. Oni također pate od kontrole i strogo 'poslovnog' seksa. Isto tako oba spola su više opterećena sobom i vlastitim užitkom nego partnerovim željama i potrebama.

Zelena
Vaš pristup prema seksu je nježan, svjež i neiskvaren. Žene koje vole ovu boju cijeli će život seks doživljavati kao čisto vođenje ljubavi kao za vrijeme zaljubljenosti dok muškarci mogu biti dosta nespretni i neobični, ali na neki simpatičan i pozitivan način. Niste skloni prevari.

Narančasta
Seks smatrate vašom fantazijom i trudite se da tako i izgleda. Predigra vam je jednako važna kao i sam čin vođenja ljubavi. Iako rijetko dođete do vrhunca uživate u samoj igri zavođenja što uključuje filmske pokrete poput tragova noktiju na leđima partnera ili povlačenja kose partnerice.

 

Crna
Volite izazove, nove užitke i neočekivane situacije. Reagirate po svom nahođenju i seksualnim željama, ali kada se nađete u stresnoj situaciji seks je zadnje o čemu razmišljate.

Smeđa
Pravo ste blago za vašeg partnera. Topli ste, osjećajni i poštujete želje i potrebe partnera. Romantična ste duša koja uživa u činu zavođenja i flerta, a vaša iskrene riječi volim te savršeno se vežu uz vođenje ljubavi. Ne volite nikakve kritike u seksu.

Siva
Vrlo ste neodlučni i teško se uzbuđujete. Za muškarce je seks oslobađanje od pritiska i zadovoljavanje nagona, dok za žene to znači udovoljavanje potreba partnera ili nužan put do proširivanja obitelji.


Plava
Odličan ste partner u seksu. Pažljivi ste i osjećajni, a ljubav i seks su za vas umjetnost. Vjerni ste partneri, puno dajete, ali i očekujete.

Bijela
Za vas je seks nešto vrlo privatno i tajanstveno. Volite voditi ljubav u mraku što znači da niste spremni na seksualne igrice kao niti bilo kakve druge začine u krevetu.

izvor: zadovoljna.hr