Uz ove savjete zadovoljavat ćete je duže

Možda pomogne ovih nekoliko savjeta.

Na stranici menshealth.co.uk stručnjaci su naveli nekoliko odličnih savjeta koji vam mogu pomoći da seks traje duže, naravno, ako to želite.

Žena na muškarcu

Kada je žena na muškarcu, penis je manje stimuliran. A kada je već gore, predložite joj da se kreće sporije. Ako osjetite da je vrhunac blizu, neka se partnerica prestane micati. Užitak neće biti manji, a omogućit će muškarcu da izdrži dulje.

Start-stop

radi se o tome da partnerica stimulira muškarca sve do onog trenutka kada on osjeti da je blizu orgazmu. Tada se mora zaustaviti sa stimulacijom. Dovoljno je 15-ak sekundi pauze, i onda ona opet može nastaviti ono što je radila. Ovaj način, uz vježbu, omogućit će dulji užitak u seksu.

Dišite trbuhom

Brzo i plitko disanje korelira s ejakulacijom. Stoga je potrebno disati sporije i dublje. Pokušajte disati trbuhom, ako vam ne uspijeva, vježbajte joga tehnike disanja. Itekako mogu pomoći.

Prestanite razmišljati o orgazmu

Što više pažnje posvećujete orgazmu, vjerojatnije je da će doći do njega. Usredotočite se na ono što se događa u trenutku, na tijelo partnerice, njene grudi, opustite se i uživajte.

Izvor: Hot.hr