Usavršite pozu 69

dijete, seks, ponašanje, Zakon, zabrane, seks, izgovor, ljubav, brak, pravila, muškarac žena, udaja, rastava, žene, seks, dani, seks ljubav, poza 69, zadovoljstvo, vi i partner, muškarac žena, ejakulacija, osobna higijena, istraživanje, problemi u krevetu, seks, Problemi u seksu, nemogućnost orgazma, ejakulacija, seksualno aktivan, seks
Uobičajeno je da je žena gore s međunožjem iznad partnerova lica, dok su njezina usta točno iznad partnerova penisa. No, sve to već dobro znamo jer teško da je netko još nije isprobao.

No od nje parovi često odustaju jer nije lako kontrolirati pokrete usta u trenutku kada se približavamo vrhuncu. Događa se stoga da jedan partner zaboravi na drugoga u naletu zadovoljstva pa cijela priča gubi smisao. Ali s malo truda možete usavršiti davanje i primanje u popularnoj pozi 69. Isplati se jer su dobrobit i samopouzdanje koje će donijeti vašem seksualnom životu nemjerljivi.

Situacija u kojoj gurnete partneru pred nos (doslovno) svoje genitalije oslobađa seksualnu slobodu. Žene se srame otkriti sebe u toj mjeri. No, kada prijeđu granicu, pomisao na to da je "ona" u krupnom planu pred osobom prema kojoj osjećaju tjelesnu privlačnost može biti napaljujuća iznad svih granica.

Budući se u ovoj pozi ženi otvara cijelo područje karlice i partner slobodno može jezikom pristupiti baš svemu, od stidnice do anusa, stimulacija je tim bolja i kompleksnija od one klasične kada se stimulira samo klitoris.

Ovo je poza u kojoj je posebno važna osobna higijena. Nikako ne pristajte na klinč 69 ako nakon radnog dana još niste stigli pod tuš.

Neki muškarci smatraju ovu pozu toliko erotičnom da ejakuliraju prije vremena zbog silnog uzbuđenja. Doslovno nakon nekoliko lizova. Smirite partnera. Možda bi bilo dobro da počne "raditi" na vama prije nego što krenete s pravom akcijom. Isto učinite i ako vaš partner gotovo uvijek postigne vrhunac prije vas.

Ne gubite koncentraciju. Žene u većini slučajeva prije vrhunca trebaju stimulaciju u stilu "ne prekidaj, radi mi baš to i dalje", a on bi baš u tom trenutku mogao biti u istoj fazi i neće primijetiti u kojoj ste fazi. Dakle, pazite na tajming. I koncentrirajte se!

Ako ste već uskladili tajminge marljivo vježbajući, pripazite da se ne zanesete na samome kraju. Imajte na umu da je u vašim ustima vrlo osjetljiv dio, ne grizite u zanosu.

Ako vam se čini da je stimulacija mnogo intenzivnija za vrijeme klasičnog oralnog seksa nego u pozi 69, i to je moguće. S obzirom na dužinu njegova jezika, dužina vašeg i njegovog trupa, moguće je da je klasičan oralni seks za vas bolje rješenje.

Traje li zabava dulje, usta će vam se umoriti. Pomozite si rukama i pravite male pauze. Doživljaj neće izgubiti na kvaliteti.

Stavite partneru pod vrat jastuk da se ne ukoči od stalnog podizanja glave prema gore iz ležećeg položaja. Da bi vam bilo udobnije, oboje se prebacite na bok.

Izvor: cosmopolitan.hr