Upoznajte 10 vrsta ženskog orgazma!

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene
Stručnjaci tvrde da sve skupa nema toliko orgazama koliko ih imaju žene. Neki su mišljenja da s dobrim ljubavnikom svaka žena može doživjeti sve vrste orgazma, drugi pak misle da su za to potrebne određene tjelesne i psihološke predispozicije. Kako god bilo, kada ga doživite njegovo ime više neće bit važno.

Klitorisni orgazam

U litorisu se nalazi više od 8000 završetaka živaca, dva puta više nago u penisu. Zbog njegove izuzetne osjetljivosti najviše žena dostiže ovu vrstu orgazma. Klitorisni orgazam je najčešći, pruža intenzivan osjećaj ugode u dijelovima tijela.

Vaginalni orgazam

Vaginalni orgazam se se može postići stimuliranjem živaca vaginalnih stjenki i širem predjelu međice. Za vrijeme ovog orgazma vagina se potpuno opušta, maternica se stpusti prema vagini, što uzrokuje jak užitak, kojeg osjećate po cijelom tijelu.

Analni orgazam

U anusu se nalazi najveća koncentracija završetaka živaca u ljudskom organizmu. Povezan je s mišićima međice, koji se za vrijeme analnog orgazma grče, što lako osjećate i u vagini.

Orgazam grudi

Neke žene lako orgazam doživljavaju pomoću stimuliranja bradavica. Orgazam bradavica po osjećaju je jednak onome klitoralnog orgazma, osim što dolazi iz predjela dojki. Do orgazma dojki/bradavica dolazi na način sa se rukama kružnim pokretima na obje dojke stimuliraju grudi i bradavice a može se završii i oralnim zadovoljavanjem bradavica. 

Orgazam točke G

G točku si možete predstaviti kao neki unutarnji klitoris, koji je najosjetljivije mjesto unutar vagine. s stimuliranjem G točke možete postići dubok i jak orgazam, koji u nekim slučajevima prati i ženska ejakulacija. Većina žena ovu vrstu orgazma vrlo rijetko doživljava.

 

Orgazam točke U

Za sve koji još nisu upoznati s ovom točkom, reći ćemo da se nalazi na kraju mokraćne cijevi malo ispod klitorisa. Točka se najlakše stimulira za vrijeme oralnog seksa, a može je se stimulirati i određenim seksualnim položajima.

Produljeni orgazam

Pomoću taoističnih seksualnih tehnika i mudrosti kamasutre može se doseći orgazam bez granica. Za vrijeme maratonske seksualne seanse uz pomoć nadzora seksualne energije može se doseći jako puno uzastopnih orazama, svaki je jači i dulji od prethodnog.

Dvojni orgazam

Dvojni orgazam je kombinacija da istovremena orgazma, koji se dosežu s stimuliranjem dvije različite točke što pruža dvostruki užitak. Najlakše ga je postići pomoću klitorisa i G točke.

Misaoni orgazam

Neki ne mogu zamisliti doživljavanje orgazma bez fizičkog kontakta. Mnoge žene put do orgazma nalaze pomoću misli i fantazija. Na kraju krajeva mozak je naš najvažniji spolni organ.

Spontani orgazam

Poznati su brojni primjeri hiperorgazmičnih žena, kojima za doživljavanje vrhunca treba najmanji podražaj ili dodir. Dovoljno je da ih nježno dotaknete po vratu ili primite za ruku. Je li to prokletstvo ili blagoslov, procjenite sami

izvor: www.intimatemedicine.com.hr