U snu ste se seksali s bivšim dečkom ili prijateljicom? Evo što to znači

Seksi snove rijetko sanjamo zbog pravog seksa, razlog je uglavnom jedinstvo, spajanje različitih, suprotstavljenih dijelova sebe. Svatko u vašim snovima predstavlja neki drugačiji aspekt vas samih, pa ako sanjate da se seksate s nadređenim, to, zapravo, označava vašu želju da budete uspješniji.

Deset najuobičajenijih seksi snova i njihovo objašnjenje

Seks s bivšim
Ne, to ne znači da se želite ponovno spetljati s tom osobom. Ako se u snu seksate s osobom s kojom ste bili u vezi, to najvjerojatnije znači da još uvijek razmišljate o nekim nerazjašnjenim osjećajima. Ako ste u vezi s novom osobom, takav san može biti znak nekih strahova u novoj vezi i/ili oživljavanje osjećaja koje ste imali za bivšeg. Obratite pozornost na prirodu seksualnog iskustva i na to kako ste se osjećali, to će vam dati uvid u to kakve osjećaje imate prema bivšem.

Incestuozni seks
Incestuozni seksualni snovi najviše uznemiruju i najteže ih se 'riješiti' nakon buđenja. Ako nikad niste bili žrtva incesta, san o seksu s članom obitelji može značiti nekoliko različitih stvari: seks s roditeljem može imati veze s time što postajete odrasla osoba ili s time što i sami postajete roditelj. Seks s bilo kojim članom obitelji može imati veze s prihvaćanjem, dubokim opraštanjem, čežnjom za bliskošću ili rješavanjem nesuglasica.

Homoseksualni san
Ako u stvarnom životu niste homoseksualne orijentacije, a sanjate seks s osobom istog spola, riječ je o vašem samopouzdanju. Ovisno o tome kako san završi, uglavnom se radi o voljenju onih dijelova vašeg tijela ili osobnosti koje niste prihvaćali. Homoseksualni seks s prijateljem može označavati neke nesuglasice među vama, nesigurnosti oko prijateljstva ili neku kvalitetu ili talent koji oni posjeduju, a vi ih želite. Ne brinite, ovo ne znači da potajno želite spavati s najboljim prijateljem.

Seks sa slavnom osobom
Iako se možda zaista želite seksati s Ryanom Goslingom ili Channingom Tatumom, u stvarnom životu seks sa slavnom osobom u snu ima sasvim drugo značenje. Primjerice, možda je riječ o želji da dobijete više pozornosti, slavu, bogatstvo, odobravanje ili ojačate društveni status.

Seks sa strancem
Carl Jung je imao teoriju da svaki muškarac i žena imaju animu(s). Animus je muška energija žene, a anima je ženska energija muškarca. Seks sa strancem suprotnog spola ima neke veze s vašom animom. Riječ je o ravnoteži, spajanju muškog i ženskog aspekta vas samih. Štoviše, seks sa strancem u snu, ako nije traumatičan, može biti znak osobnog rasta i razvoja.

Silovanje
Ako u stvarnom životu niste bili žrtva silovanja, takvi su snovi prilično uobičajeni. Silovanje je povreda, nametanje i prijetnja vašem biću i vašem samopouzdanju. Možda u stvarnom životu netko gazi vaš ponos i prisiljava vas na stvari na koje pod normalnim okolnostima ne biste pristali? Možda ste primorani obavljati posao prema kojem osjećate snažnu averziju ili ste u vezi s osobom koja vam ne iskazuje potrebno poštovanje?

Varanje
Ako sanjate da varate partnera, nema razloga za paniku. Riječ je o tjeskobama i nesigurnostima koje se javljaju u vezi. Ako ste u snu vi osoba koja vara, vjerojatno osjećate krivicu zbog nečega. Zbog čega vas razdire osjećaj krivnje? Ako su u snu prevarili vas, ne budite previše sumnjičavi. Pogledajte se u ogledalo jer ovaj čin nevjere nije stvaran, ali vaše nesigurnosti jesu.

Seks s prijateljevim partnerom
Krivnja koja se u pravom životu javlja nakon ovakvog sna zaista može biti nesnosna. Nemojte biti previše samokritični, vjerojatno vas privlači neka karakterna osobina te osobe i jednostavno je želite usvojiti kao svoju ili je pronaći kod svog partnera.

Čudne genitalije
Četiri dojke. Dva penisa. Penis i vagina zajedno. Rep koji vam raste iz stražnjice. Što se događa? Ako se u snu događa nešto čudno s vašim genitalijama, to ima veze s vašom seksualnošću, kreativnošću ili osobnošću. Ovisno o pojedinoj deformaciji, možda propitujete svoju seksualnost ili seksualnu želju. Osjećate li krivnju, sram ili tjeskobu zbog svog seksualnog života ili nedostatka istog? Možda odrastate, rastete, mijenjate se kao osoba.

Ako ste žena koja sanja da ima muške genitalije ili muškarac koji sanja da ima ženske genitalije, možda je u tijeku razvoj vašeg animusa ili anime. Ako sanjate da imate i muške i ženske spolne organe, to može biti znak harmonije između vaše muške i ženske strane, a ne to da ste hermafrodit.

Hot.hr