Top lista parova koji su se odlučili na seks na javnom mjestu u 2011. godini: Ovi su ljudi vodili ljubav u javnosti

par, seks, nadzorna kamera, seks, javno mjesto, top lista, seks, javnost, razlozi, seks, ulica
No, ima i onih koji se nimalo nisu sramili to napraviti pred drugima - na željezničkoj stanici, balkonu, povijesnoj građevini, piše jutarnji list.
Tako ni ove godine nije nedostajalo parova koji su ulovljeni u strastvenom zagrljaju. Prisjetite se ovogodišnjih klinčeva na javnim mjestima!

1. Na prvome mjestu naše ljestvice definitivno se našao Norveški par koji se, ni više ni manje, pokušao poseksati pred oltarom katedrale u Oslu pa su na kraju završili u 'lisicama'

2. Seks na haubi automobila. Mnogi bi možda rekli ništa posebno, no ako je to policijski automobil, policajac ste i još k tome ste na dužnosti uzbuđenje i te kako raste. Tako je očito bilo i ovome meksičkom policaju kojeg su nadzorne kamere ulovile usred seksualnog klinča s nepoznatom damom na haubi službenog policijskog vozila. Ljubavni susret se dogodio na ranču južno od Santa Fea , koji je u vlasništvu grada.

3. Na trećem mjestu se nalazi jedan bizaran i pomalo satrašujući seks, onaj paranormalan. Jedna je Amerikanka tvrdila kako je u vlastitom dnevnom boravku u seksu uhvatila - duhove! Ova pojava definitivno pruža novi pogled na svijet paranormalne aktivnosti.

4. Na četvrtom mjestu se nalazi par koji je vodio ljubav na balkonu u centru grada, kao da oko njih ne postoji nitko drugi.

5. Mladi zaljubljeni par postao je internetska senzacija nakon što se po virtualnom svijetu proširio njihov "privatni" pornić. Naime, bilo im je dosadno pa su se odlučili poseksati pred svima u podzemnoj željeznici oko 2:30 sati u Torontu. Prolaznici su bili šokirani, ali njih to nije smetalo. Čak ni mala djeca nisu izbjegla prizor njihovih golih stražnjica.

6. Nikako ne smijemo zaboraviti i seks razuzdane gradonačelnice belgijskog grada Aalsta, Ilse Uyttersprot, koja se zbog toga našla u središtu skandala. Snimka nje i njezinog zaručnika na kojoj vode ljubav usred bijela dana na krovu jednog dvorca obišla je svijet.

7. Mladi makedonski par nije nimalo smetalo što su njihovoj vrućoj akciji svjedočili brojni promatrači. Potpuno su se opustili uz rijeku u samom centru grada.

8. Manekenka Alicia Tenderness i njezin dečko malo su se previše opustili prilikom boravka u jednom hotelu u Belgiji. Za vrijeme nogometne utakmice na stadionu Stayen, koji se nalazi odmah u blizini hotela, par je vodio ljubav na prozoru svoje sobe. To nije promaklo brojnim ljubiteljima nogometa koji su se odmah primili fotoaparata i snimili par u akciji.

9. Jedan zaljubljeni par opustio se u vodenom parku u poljskom Opocznu. Popeli su se do vodenog tobogana gdje su uživali u strastvenom vođenju ljubavi.

10. Na desetom mjestu se definitivno nalazi par koji su na koncertu skupine Mötley Crüe u kanadskom Winnipegu prisilno morali napustiti stadion jer su 'ulovljeni' kako se tijekom četiri pjesme seksaju na tribinama.