Tako to rade slavni: Deset seksualnih tajni iz spavaćih soba slavnih parova

U nastavku možete pročitati deset najboljih "previše informacija trenutaka" kada su slavni jednostavno pretjerali i otkrili previše, piše index.hr.

Mariah Carey & Nick Cannon

Cannon je u jednom intervjuu otkrio sljedeće: "Volim slušati njenu glazbu kad masturbiram. Ponekad imam te posebne večeri kad samo pustim neku njenu pjesmu i započnem s poslom".

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

Za vrijeme večeri čitanja poezije, mlada se glumica potpuno otvorila i priznala da je njena vagina u prošloj vezi "umrla" te da se ona i njen dečko "ševe kao kenijski maratonci".

Will Smith & Jada Pinkett-Smith

Nakon 11 godina braka i dvoje djece, Jada Pinkett-Smith za Redbook je prošle godine izjavila kako ona i njen suprug održavaju "žar u braku": "Budite prepredeni. Možete to učiniti i na WC-u kod neke svoje prijateljice. Ako ima ured, učinite to tamo. Budi njegova tajnica. Stanite negdje uz cestu i ševite se. Morate unijeti promjene".

Angelina Jolie & Brad Pitt

Angelina Jolie otkrila je što se događa u "najslavnijem holivudskom krevetu" u jednom razgovoru s novinarima Telegrapha: "On je pravi džentlmen. Savršeno je uravnotežen. S jedne je strane odličan otac, a s druge pravi muškarac. U svim stvarima u kojima to treba biti".

U intervjuu za EW rekla je ponešto i o seksu za vrijeme trudnoće: "To je odlično za vaš seksualni život. Situacija vas čini kreativnima pa se zabavljate".

Sting & Trudie Styler

Slavni je pjevač još davnih dana otkrio da prakticira tantrički seks, ali u intervjuu za Harper's Bazaar otkrio je još neke detalje: "U našoj vezi postoji određena razigranost. Sviđa mi 'seks teatar'. Volim izgledati dobro. Sviđa mi se kad se za mene sredi. Volim je odijevati".

Zoe Saldana & Bradley Cooper

U razgovoru za Marie Claire, poznata je glumica koju je proslavila uloga u filmu "Avatar" otkrila sljedeće: Obožavam misionarsku pozu. I jako volim biti na koljenima. Sviđa mi se i kad sam gore... I obožavam doggy-style. Posebno kad stojimo".

Jane Fonda & Richard Perry

Jedna od najpoželjnijih glumica šezdesetih i sedamdesetih u svojoj je 74. godini otkrila kako održava strast u vezi pa je za časopis Hello! rekla sljedeće: "Nikad nisam iskusila pravu intimnost s muškarcem. Htjela sam to otkriti prije nego umrem. Dogodilo se to s Richardom. S njim se osjećam sigurno. Ponekad, kad vodimo ljubav, vidim ga kao tridesetogodišnjaka".

Kelsey Grammer & Kayte Walsh

Poznati Frasier u razgovoru s Conanom O'Brienom otkrio je jedan zanimljiv detalj o njihovom odnosu dok je još bio u braku s Camille Grammer.

"Nekoliko mjeseci samo smo se ljubili. I želim da ovo bude jasno - vrijedila je čekanja", rekao je Grammer. Conan ga je nakon toga upitao nije li to bilo teško, a Grammer je odgovorio: "Pa, za čovjeka koji se nije seksao više od deset godina, i nije bilo toliko teško".

Gwyneth Paltrow & Chris Martin

U razgovoru za časopis Redbook, Gwyneth je opisivala kako joj je trening-metoda Tracy Anderson pomogla u životu.

"Ovaj trening za mene je učinio čuda. Podigao je moje samopouzdanje, a ne trebam ni govoriti o tome što je učinilo za moj seksualni život".

Jessica Simpson & Eric Johnson

"Trenutno sam nezaustavljiva", rekla je Jessica u razgovoru s Ryanom Seacrestom opisujući seks za vrijeme trudnoće: "Veliki O (orgazam), sad je najveći O ikad".