Što nam poručuju erotski snovi

žene, varanje, istraživanje, seks navike, seks, seks prakticiranje, seks navike, seks u dvoje, Umoran seks, seks u autu, seksi fotke, položaji u seksu, seks navike, tridesete, stvari, muškarci, žene, pitanja, seks navike, žene, krvna grupa, vođenje ljubavi

Ako se seksate s nekim u snovima, velika je mogućnost da želite ono što ta osoba ima - kažu stručnjaci sekszoloz, piše Aura.

Evo šta vam poručuju vaši erotski snovi:

SEKS S POZNANIKOM

To ne znači da želite da prevarite bračnog partnera, već samo da se možda divite toj osobi i da biste htjeli da imate neke njene kvalitete.

SEKS SA ŠEFOM

Ovaj san znači da želite da se zbližite sa svojim nadređenim, ali ne na "nađimo se u mraku za pet minuta" način. Seks je toliko intiman da bi mogao da znači da se ne slažete s idejama ili načinom upravljanja poslovanja, i želite to da promijenite.

TRAŽITE MJESTO ZA SEKS

Ako sanjate da ne možete da nađete mjesto za seks, vjerovatno je u pitanju udaljavanje, sve više i više iz dana u dan.

SEKS U JAVNOSTI

Javlja se ako vaš prijatelj ili član obitelji osuđuje vašeg partnera.

LETENJE U SNU

Potpuno ste slobodni, nesputani i prepušteni fizičkim nagonima. Letenje u snu blisko je povezano sa orgazmom. Odlazak na nebo može da znači da ste frustrirani zbog trenutnog stanja seksualnog života.

VEZA SA SLAVNOM OSOBOM

Snovi o seksu sa slavnom osobom mogu da znače da vam fali pažnje.

SANJATE BIVŠE

Ako vam se povremeno pojavi u snovima, moguće je da vaš mozak samo kopa po sjećanjima. Možda se bliži rođendan ili ste vidjeli neku objavu na Facebooku, to ne znači da želite podsvjesno da se pomirite. Ako prečesto sanjate bivše moguće je da u sadašnjoj vezi imate probleme na kojima treba da poradite.

Izvor: Aura