Štikle povećavaju ženinu želju za seksom

Štikle povećavaju ženinu želju za seksom
No čini se da pozitivan utjecaj štikli ide još dalje. One povećavaju ženski libido, piše budi.in.

Slika Istraživanje provedeno u Italiji došlo je do rezultata da visoke pete kod žena povećavaju želju za seksom. Maria Cerruto, voditeljica studije, objašnjava da štikle poboljšavaju ženski seksualni život.

U istraživanju su sudjelovale žene koje inače često nose visoke pete i u njima znaju ispravno hodati. Naime, kako bi štikle djelovale na ženski libido, potrebno je da vlasnica seksi peta u njima zna ispravno hodati.

Stručnjaci objašnjavaju da ispravnim hodom u visokim petama, dolazi do bolje prokrvljenosti zdjeličnih mišića, a ispravno držanje ujedno dovodi dotične mišiće u optimalan položaj. Na taj način dolazi do jačanja te skupine mišića i poboljšava se njihova jačina kontrakcije. Moderne žene, naime, nemaju dovoljno vremena kako bi radile ispravne vježbe za zdjelične mišiće, koji su od vitalne važnosti za ženino zdravlje i seksualni život.

A u tom slučaju, visoke pete čine čuda i povećavaju našu želju za seksom. Oduvijek smo znale da visoke pete imaju veće značenje u našem životu. A kad dragi ponovno prigovori zbog čega ste kupile novi par cipela, samo mu se nasmiješite i recite "Kako bi bila bolja u krevetu!". Na to ne može prigovarati.

M.D.