Šest razloga zbog kojih biste se trebali seksati svaki dan

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Posljednjih godina brojna su istraživanja pokazala da je seks sjajna aktivnost koja donosi mnogobrojne koristi. Osim što pridonosi boljem zdravlju, pridonosi i dobrom raspoloženju. Zbog čega biste se, dakle, trebali seksati što češće?

Zbog vitkosti

Sad je već općepoznata stvar da je seks sjajan način za trošenje kalorija. Drugim riječima, seks je sjajan saveznik vitkosti, a morate se složiti i da je puno ugodnije iskustvo od, primjerice, mukotrpnog znojenja u teretani.
Zbog imuniteta
Pred nama je vrijeme prehlada i gripe. Već sada trebate početi djelovati preventivno, ali pritom ne mislimo na ispijanje čajeva i pojačanu konzumaciju vitamina. Mislimo na seks! Istraživanja pokazuju da uživanje u seksu barem jednom ili dva puta tjedno poboljšava imunitet.

Zbog nesanice
Seks je pravi lijek i za one koji muku muče s nesanicom. Zašto? Tijekom seksa, a posebno tijekom doživljavanja orgazma, u tijelu se drastično povećava razina hormona oksitocina koji će vam osigurati miran i kvalitetan san. Osim toga, oksitocin pridonosi i sveukupno boljem osjećaju.

Zbog PMS-a
Seks je od velike pomoći i ženama koje imaju bolan PMS. Naime, neka su istraživanja pokazala da orgazam ublažava menstrualne bolove, ali i one koji se javljaju uoči početka menstruacije.

Zbog dugovječnosti
Eliksir vječne mladosti još uvijek nije pronađen, ali zna se što osigurava dugovječnost. Dakako, govorimo o seksu. Istraživanja su pokazala da ljudi koji se seksaju najmanje dva puta tjedno žive dulje od onih koji to ne čine.

Zbog stresa
Seks je odličan saveznik i u borbi protiv stresa - dokazano! Dakle, nakon teškog radnog dana na poslu, svađe s obitelji ili bilo koje druge mučne situacije, zavucite se u krevet sa svojom dragom polovicom i sve brige i napetosti otjerajte seksom.

izvor: tportal.hr