Šest apsolutno najgorih seksualnih položaja

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
Od brojnih seksualnih poza, izdvojili smo šest koje je poželjno izbjegavati ako ste u potrazi za ugodnim i novim iskustvom. Ne gubite vrijeme na improviziranje i uzaludno istraživanje.

Obrnuti kaubojski položaj
On leži na leđima, ona sjedi na njemu okrenuta leđima, a noge su joj pored njegovih bokova dok 'jaše svog kauboja'. OK, zvuči gore nego što zaista jest, vjerujte nam. Prije svega, u ovom se položaju ne događa stimulacija klitorisa (osim ako vas ne dira rukama), a on ima i jasan pogled na vašu guzu. Malo koja žena se osjeća seksi kad zna da partner vidi više nego što je ona ikada uspjela vidjeti. Osim toga, s obzirom da niste okrenuti prema partneru, zasigurno ćete imati pogled na više desetaka stvari koje će vas ometati.

Erotska harmonika
On leži na leđima, ona sjedi na njemu u čučnju, a njegove su noge na njezinim ramenima. Osim što ćete se osjećati više kao žaba nego žena, bit će to više tjelovježba nego seksualni užitak. A imat ćete problema ako muškarac nije dovoljno fleksibilan, pa zbog naglog podizanja nogu vrišti kao curica jer ga to jako, jako boli. Kad smo već kod toga, njegova stopala u blizini vašeg lica? Malo kome bi se ovo svidjelo. Svaka čast najhrabrijima.

Bilo koji položaj na kuhinjskoj plohi

Baš kao u filmovima, on jednim pokretom ruke razmiče poštu, novine i sve drugo s kuhinjske plohe. Podiže vas i stavlja na kuhinjsku plohu pa i sam skače gore. No, ubrzo ćete se ohladiti, i to kad shvatite da trticom neprestano udarate o plohu na kojoj sjedite, a koljenima o grubu i tvrdu površinu.

Stajaći položaj
Muškarac i djevojka okrenuti su jedno prema drugome, zagrljeni su, on podiže njezine noge i obavija ih preko svog torza. Iako ovaj položaj ima neke divne kvalitete, takva bliskost nije toliko jednostavna kao što to izgleda. Prije svega, morate imati frajera koji je u stanju ne samo podignuti vas, nego i držati neko vrijeme. Umjesto kreveta ili neke čvrste podloge o koju biste se mogli poduprijeti, u ovom slučaju imat ćete samo zrak. Ovo je zabavan način da započnete svoje seksi zajedničko vrijeme, ali vrlo brzo ćete se morati prebaciti na nešto drugo.

Piramida
Ona je u položaju piramide (ravnomjerno rasporediti težinu tijela na ruke i noge, tako da tijelo čini oblik slova V ili piramide), dok on vrši penetraciju odostraga. Kao što ste mogli primijetiti, većina žena ne voli da im muškarac bulji u guzu i u sve ima slobodan uvid, a ovaj položaj omogućava upravo to. Osim toga, u ovom položaju neće vam moći maziti grudi, jednostavno ih neće moći dosegnuti.

Licem u lice fandango
Ona leži na leđima s koljenima savijenim pod stražnjicom, dok je on na vrhu. Odjednom se vaši uzdasi zadovoljstva pretvaraju u krikove boli. Zbog toga će vaš partner posustati, a nije pretjerano primamljivo ni to da vam je guza na listovima. Odjednom se sjetite da vas bole koljena i više niste fleksibilni kao nekada. Možda ste jučer mogli napraviti nekoliko čučnjeva više dok ste vježbali. Super, sada se odjednom osjećate debelo. Poštedite se ove agonije i jednostavno ispružite noge.

Hot.hr