Seksi boginja: Tajne koje će ga dovesti do ludila

Prije nego krenete u spavaću sobu sjetite se da muškarac koji vas tamo čeka želi uživati u vama i vašem tijelu. Zaboravite na nedostatke, višak kilograma i celulit, piše zadovoljna.hr.

Prigušena svijetla, razmišljanje o masnim naslagama na trbuhu i izbjegavanje dodira na kritičnim zonama pretvorit će vas u hladnu i nezainteresiranu osobu.

Ne opterećujte se, sjetite se Sharon Stone koja je izjavila kako muškarci u određenim trenucima razmišljaju o puno važnijim stvarima od celulita.

Koketirajte, smješkajte se i zavedite ga, no ostavite ga na ledu. Pokažite muškarcu da ste zainteresirani, no nemojte se odmah predati. Igrajte se, pustite da vam haljina klizne i otkrije leđa, dajte mu do znanja da ne nosite donje rublje, a onda nestanite na trenutak, pa se vratite...

Posjednite ga na krevet i zabranite mu da vas dira. Skidajte se polako i izazovno i uživajte u njegovoj nemoći. Na vama je da odlučite kada će vam se moći pridružiti.

Muškarci su vizualni tipovi, vole vidjeti lijepu ženu u izazovnom donjem rublju stoga im to priuštite.

Stanite ispred ogledala i skidajte se polako te se s vremena okrenite i pogledajte ga u oči. Ukoliko ste sramežljivi okrenite leđa ogledalu i učinite to samo pred njim, ogledalo će učiniti ostatak.

Otkrijte njegove erogene zone. Upotrijebite tehnike lizanja, ljubljenja i grickanja i osluškujte njegove reakcije. Krenite od vrata, posvetite pažnju bradavicama, zaustavite se na unutrašnjosti bedara. Mnoga mjesta na njegovom tijelu su erogene zone koje treba istražiti.

Pokažite mu put do dijelova tijela po kojima želite da vas dodiruje. Recite mu to jasno i glasno, muškarac će vam biti zahvalan. Ukoliko spadate u skupinu sramežljivijih žena, učinite do uz pomoć glasnijeg uzdaha ili mu tiho šapnite 'Volim kada me diraš ovdje' kada rukom ili jezikom dotakne pravi dio.

Ne zaboravite na komplimente. Muškarci vole čuti da su najbolji ljubavnici na svijetu i da vas nitko nikada nije tako dodirivao. Nagradite ga riječima ili uzdasima svaki puta kada dotakne pravo mjesto.

Napravite prvi korak. Muškarci vole žene koje su sigurne u sebe, a s vremena na vrijeme im odgovara biti lovina. Pokažite inicijativu, dovoljan je pogled ili dodir i nećete morati dugo čekati.

Uživajte već danas...