Seks u troje, vezivanje, na javnom mjestu, djevičanstva koja vrijedi izgubiti

Pitanja, postoji još nekoliko tipova djevičanstva koje možete izgubiti i tako ih maknuti sa svoje 'to do' liste. Što reći, uživajte!

Javna mjesta

Kafić, plaža, WC u shopping centru, zabačeni haustor, dizalo, kino, ured, garderoba, zadnje sjedalo auta... trebate li još ideja? Pogledavanje preko ramena tijekom akcije ili pak zamagljena šajba u autu mogu biti vrlo uzbudljivi i eksplozivni, zbog čega ćete se osjećati kao da ste otkrili totalno novi svemir i poželjeti još. A znate kako kažu - ako niste probali u javnosti, kao da niste probali uopće.

Nepoznata osoba
Na pamet nam pada scenarij iz jeftinih filmova - pogledi su vam se susreli u zadimljenom kafiću, a nekoliko žestica ispijenih na eks vode vas do toga da se sljedeću noć probudite u nepoznatom krevetu s glavoboljom i mamurlukom, bez ideje gdje ste bili i što ste radili. Seks sa strancem ne mora nužno značiti da ste pijani, ali najvažnije je to što ćete vrlo vjerojatno zaboraviti njegovo ime (ako ste ga ikada uopće znali), ali ćete se uvijek sjećati svojeg prvog seksa za jednu noć.

Vezanje
Jeste li bili zločesta curica? Vaše prvo svezano iskustvo može biti zastrašujuće, uzbudljivo i seksi ko vrag. Uz igrice koje uključuju vezanje, bič i dirty talk, s vremenom će vam biti lakše ufurati se u igre uloga. Tko zna, možda vezanje usvojite i kao povremeni hobi u krevetu.

Seks u troje

Ako su svi prisutni u trojcu još uvijek nevini po tom pitanju, postoji mogućnost da bude jednako šlampav kao i onaj famozni prvi put i vjerojatno ćete se pitati nešto tipa - što napraviti sa svim tim dijelovima tijela, tko treba početi prvi...? No iako je ova ideja mnogim ljudima odbojna, u pravim okolnostima i s pravim osobama, definitivno je treba isprobati. Dobro kažu da je to timski rad pa ne brinite. A najbolja stvar jest što seks u troje možete isprobati u više kombinacija (dva dečka i cura, dvije cure i dečko, tri cure...) pa kad se ufurate...

Igra za istu ekipu
Seks s osobom istog spola može biti jednako uzbudljiv kao i prvi put (ovu atribuciju uzbudljivo možemo staviti kao zajednički nazivnik za sve kategorije). Čak i ako imate godine i godine iskustva, morat ćete promijeniti pravila igre i ponovno naučiti kako zadovoljiti s osobom s kojom ste u krevetu. No dobra stvar jest što ćete vjerojatno izbjeći svu traljavost i neugodnosti jer, ruku na srce, cure znaju što žene vole, isto kao što znaju i frajeri što voli njihova ekipa.

Akcija pred kamerama
Kad kažete akcija, snima se, vjerojatno će se stvorit posebna dinamika i naboj između vas i partnera jer ćete se ufurati u glavnu ulogu glumice u porniću, čak i kada stvari postanu jako jako intenzivne. Super fora je što to kasnije možete skupa pogledati i zadržati snimku (ako imate povjerenja u partnera) koja će biti vaš slatki osobni trofej.

Seks sa zvijezdom
Iako su šanse da u krevet odvučete Brada ili Angie ravne nuli, uvijek se možete pohvaliti nekom zvijezdom s D-liste. Znate, onaj lik iz one domaće sapunice koja se prikazuje petkom u ponoć. Svatko ima pravo na zabavu, pa čak i ako tip bude neki bezveznjak, seks sa zvijezdom je ipak seks sa zvijezdom, a sve ostale pojedinosti mogu biti vaša prljava mala tajna.

Seks s bivšim

Napomenimo da se mora raditi o nekom bivšem bivšem bivšem jer možete uplivati u opasne vode, pogotovo ako jedna strana još gaji osjećaje prema drugoj. S druge strane, dobra doza ljutnje i napaljene frustracije mogla bi biti poprilično dobra za vaše samopuzdanje. Dodatan bonus jest što znate za sve nastranosti koja druga osoba voli, a uvijek vam ostaje zadovoljstvno da se potajice išuljate iz kreveta.

Analni seks
Možda ste se naslušali horor priča o analnom seksu, no ne možete znati ako niste probali, zar ne? Odaberite vrijeme i mjesto na kojem vas baš nitko neće ometati, gdje ćete biti daleko od bilo kakvog stresa i gdje ćete se osjećati dovoljno opušteno. Analni seks je jedna od muških maštarija, a curama je još uvijek tabu jer ih većina misli da to ne rade dobre cure. Zbog dugačke predigre, nježnosti, polaganog ritma i dečka koji misli samo na vas, moglo bi vam se isplatiti.

izvor: neon.com.hr