Seks sa bivšim: Dva razloga za i dva protiv

Svaka je situacija specifična, a kao i kod svega ostalog, i kod seksa sa bivšim postoje pozitivne i negativne strane:
ZA: Poznati teritorij

Seks sa nekim novim podrazumijeva i određenu dozu stresa, koja u seksu sa bivšim dečkom ne postoji. S njim ne moraš učiti poze koje voli, način na koji voli raditi neke stvari i stvarati atmosferu u kojoj će vam biti ugodno: Dovoljno se dobro znate da sve prolazi u relativn
opuštenom ritmu.

PROTIV: Nejasni odnosi

Postoji razlog zbog kojeg ste prekinuli, a taj se razlog vjerojatno nije magično riješio. Seks sa bivšim može biti nezgodan ako on misli da je riječ samo o seksu, a ti se potajno nadaš da ćete se pomiriti. Odnosi moraju biti jasno određ eni, inače ćete stvoriti nepotrebne komplikacije.

ZA: Zatvaranje računa

Prekid može biti stresan za oboje, bez obzira na to tko je bio za njega. Zadnji seks može vam pomoći da budete sasvim sigurni da među vama više nema kemije, i ukloniti mogućnost davam to pitanje visi nad glavom.

PROTIV: Osjećaj nakon seksa

Seks sa bivšim ponekad će te ostaviti potpuno ispražnjenom, a moguće je da ćeš pokušati odgonetnuti zbog čega si se uopće upuštala u obnavljanje nečeg što je završilo. Saznanjeda tvoj bivši još uvijek osjeća privlačnost prema tebi može ti podignuti ego, ali seks te može odvesti u potpuno krivom smjeru i baciti u mini-depresiju.

Izvor: index.hr