Saznajte kada predigra ženama uopće nije potrebna

Iako mnogobrojni savjeti ukazuju na to da je predigra neophodna, žene je ponekad žele preskočiti. Magazin "AskMen" vam otkriva nekoliko takvih situacija.
Predigra nije potrebna nakon zajedničkog večernjeg izlaska i odličnog provoda. Tom prilikom se popije nekoliko koktela, muškarac pleše sa ženom, a ukoliko nije taj tip, on gleda svoju partnericu kako pleše sa prijateljicama. Ženski plesni pokreti uzbuđuju svakog muškarca. Nakon takve večeri, predigra nije potrebna. Vaša partnerica je vjerovatno razmišljala o seksu sa vama i jedva je čekala da se vratite kući i budete sami.

Nakon poslovnog putovanja, posjete obitelji ili odmora koji je razdvojio partnere određeni vremenski period, predigra također nije potrebna. U tom periodu partnerica ne samo da vas je poželjela, nego je porastao i njen libido. Ona tada nema vremena ni strpljenja za predigru.

Predigra nije potrebna ni prilikom seksa u javnosti. Naravno, iskustvo seksa u javnosti nemaju svi parovi. Ovo se najviše odnosi na egzibicioniste kojima vrijeme i mjesto nisu previše bitni. Seks u javnosti je brz zbog straha partnera da bi mogli biti otkriveni.

Vjenčanja imaju čudan efekat na žene. Kada se vrati sa vjenčanja, žena je mnogo aktivnija u krevetu. To se dešava zbog dva razloga. Ukoliko se ne želi udati, žena odličnim seksom želi proslaviti to što nije opterećena brakom i djecom. Ako se radi o udatoj ženi, ona će želi pokazati da brak ne utiče negativno na strast i seksualni život. Vjenčanja su efikasan afrodizijak zbog kojeg predigra nije potrebna.

Ukoliko imate malo vremena, to nije dovoljan razlog da ne iskoristite priliku za seks. Mnogi muškarci misle da bi se žene radije odrekle seksa, nego to učinile bez predigre. No, ukoliko je žena uzbuđena, rado će za seks iskoristiti i pauzu za ručak, kao i u drugim prilikama kada nema mnogo vremena. Seks na brzinu ima mjesta u seksualnom životu svih parova. Treba se samo potruditi i naviknuti se na to.

Cilj ovog članka nije da predigru predstavi kao nešto što je nebitno. U normalnim uvjetima itekako su potrebni poljubci, dodiri, maženje i slično.

sarajevo-x.com