Sanjate seks s kolegom ili nekim strancem? Otkrivamo što znače snovi

Ovo su pet najčešćih snova povezanih sa seksom koji vam mogu postaviti upitnik iznad glave, a koje navodi portal TOI.

1. Bivši

Može biti vrlo uznemirujuće sanjati bivšeg partnera. No, to ne znači na nešto s vama ne štima. Opustite se, najvjerojatnije se radi o tome da vaš mozak uzima pauzu. Taj san može značiti da vas osoba iz prošlosti povezuje s nečim drugim, primjerice, ako sanjate bivšu ljubav iz doba studentskih dana vjerojatno težite za slobodom koju ste tada osjećali. Ako sanjate bivšeg partnera ili partnericu koja je bila slatka i brižna, vjerojatno u sadašnjoj vezi tražite isto to od partnera koji živi spontanim i manje brižnim životom. Nema razloga za zabrinutost sve dok se vaši snovi o bivšoj ljubavi ne počnu učestalo ponavljati i postanu opsesivni.

2. Poznata osoba

Nije nimalo neuobičajeno sanjati neku poznatu osobu,posebice kod žena. Ako sanjate nekog pjevača koji pjeva romantične pjesme, to ukazuje na to da čekate da u vaš život ušeta neka osoba takvog karaktera ili želite više romantike u postojećem odnosu. A možda samo želite biti dio nekog glamuroznijeg svijeta.

3. Osoba koju ne podnosite

Imate kolegu kojeg "jedva možete prožvakati", a onda vam se baš ta osoba pojavi u snovima. Mora biti frustrirajuće. Ipak nemojte biti zaprepašteni. Ako sanjate takvu osobu to može značiti da ona ima neke kvalitete koje želite oponašati.

4. Osoba istog spola

Muškarci često sanjaju dvije žene u vrućem zagrljaju ili nekoj drugoj poziciji. No, ako se događa da sanjate osobu istog spola u nekim seksi okruženjima, ne brinite, to ne znači da imate homoseksualnih sklonosti. Vjerojatno se radi o tome da želite više razumijevanja u vašoj vezi i od vašeg partnera tražite da bude pažljiviji i obzirniji prema vama.

5. Stranac

Vođenje ljubavi s nepoznatom osobom kao tema vašeg sna može predstavljati vašu potrebu za više misterija i "začina" u vašem životu. To posebno dolazi do izražaja ako vi i vaš partner/ partnerica trenutno prolazite kroz neku krizu kad je vaš seksualni život u pitanju. Ako sanjate seks u troje to može značiti da imate želju pobjeći iz dosadne rutine vaše veze i probuditi neke nove iskre.

Izvor: vecernji.hr