Predigra po njegovoj mjeri

Čuli ste da muškarci ne vole predigru? To je prilično rašireno vjerovanje, ali, srećom, nije istinito. Potvrdilo je to i jedno kanadsko istraživanje koje je pokazalo da muškarci žude za dodirima i poljupcima prije samog seksa. Također, vole maštovite predigre koje im raspaljuju želju. Donosimo vam nekoliko ideja kako da ga zapalite u prvom činu seksa, pišr tportal.hr.

Seksi razodijevanje
Budući da su muškarci vizualna bića, priuštite mu prizor za pamćenje. Razodjenite se vrlo polako pred njegovim očima. Zadignite suknju, lagano i nježno svucite čarape, a potom i ostale dijelove odjeće. Činite to senzualno i vrlo polako, a po mogućnosti gledajte ga u oči. Za njega će to biti predigra za pamćenje.

Senzualni ples
Pustite glasno njegovu omiljenu glazbu. Priđite mu u maniri seksi filmske dive, a potom mu predložite da zapleše s vama. Priljubite se čvrsto uz njegovo tijelo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli plesati, ali vjerujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Ubojite štikle
Muškarci obožavaju vidjeti ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Odjenite seksi donje rublje i samostojeće čarape te cipele s vrlo visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sjednite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vrijeme za akciju.

Slatki dodaci
Predigra doslovno može biti slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu svežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite njegovo tijelo. Potom ga polako ližite, a strateški najvažnije mjesto ostavite za kraj. bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno započne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vrijeme muči, a onda zajednički eksplodirajte u žestokoj strasti.

Samo ogrtač
Predigra ne mora nužno započeti u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom odjenite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su, dakako, obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno rastvori, a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati što vam je na umu, mogli biste usput negdje stati...