Pet najnapaljenijih država na svijetu! seks zagarantiran

Ipak, postoje neke zemlje u kojima se seks upražnjava mnogo češće iu kojima riječ "provod" ima malo drugačije značenje. Predstavljamo popis pet onih najvažnijih.

5. Poljska

Za prilično konzervativnu kulturu, Poljska je prilično nekonzervativne što se seksa tiče. Na godišnjoj bazi, tamo je jedan od najvećih erotskih festivala na kojima se predstavljaju nove seksualne igračke i novotarije seks industrije. Čak je i jedan Poljski političar uhvaćen u seks skandalu. Ipak, najveći su dokaz Poljske seksualne liberalnosti dvije Poljakinje koje su svojevremeno držale svjetski rekord u grupnom seksu.
Gdje otići: Ako ste slučajno u Varšavi, možete posjetiti "Organzu", klub s relativno velikim brojem žena. Domaćih djevojaka najviše ima u baru na dva sprata popularnog imena "ZOO". U Krakowu se svakako uputite do kluba "Cien", koji vrvi djevojkama, a tu su još i "Frantic" i "Goraczka Freak Club".

4. Kina

Seksualna revolucija zahvatila je i Kinu. U posljednjih osam godina otvoreno je više od 5000 seks shopova samo u Pekingu. A ako se tome pridoda i činjenica da je 70 posto svjetskih seks igračaka napravljeno upravo u Kini, svakako se isplati otputovati i provjeriti jesu li Kineskinje postale liberalnije.
Gdje otići: Posjećujete li Šangaj, svakako svratite do kultnih mjesta poput bara "Rouge", "Zapatas" ili "Windows". Peking također nudi nekoliko mogućnosti. Ulični bar "Sanlitun Lu District", ili "Bar Blu", a tu su i "Suzie Wong" i "Browns".

3. Rusija

Od pada komunizma, libido Rusa porastao je do te mjere da su Moskovske noćne klubove u samo nekoliko godina preplavile Ruskinje željne noćnog provoda i dobre zabave. Mnogi avanturisti koji obilaze čitav svijet i danas se vrlo rado prisjećaju svog ludog provoda u Rusiji.
Gdje otići: Ako ste u Moskvi, definitivno posjetite "The Hungry Duck", bar s muškim i ženskim striptizetama i sjajnom atmosferom. Od ostalih klubova mogu se izdvojiti "Night Flight" i "Propaganda" koji su danas poznatiji po turistima nego lokalcima.

2. Brazil

S obzirom da je Brazil rodno mjesto svima nam dragih tangi, itekako ima smisla da su Brazilci poznati po uživanju u noćnom životu i prepuštanju uživanju. Plaže prepune pocrnjelih djevojaka i festivali na kojima nestaju sve inhibicije jamstvo su dobrog provoda o kojem ćete prijateljima pričati još godinama.
Gdje otići: Ukoliko ste u Riu, svakako se isplati posjetiti područje Lape. Radi se o mjestu prepunom klubova u kojima zgodne Brazilke plešu cijele noći i vrlo su sklone turistima. Ostale opcije u Riu uključuju "Nuth Bar", "Baronetti" ili "Club Six".

1. Grčka

Zemlja sa vrlo dugom tradicijom seksa koji datira još iz starih vremena. Mediteranski temperament, plaže i otoka i reputacija strastvenih ljubavnika, definitivno su dovoljan razlog za pakiranje kofera.
Gdje otići: Atena nudi nekoliko mogućnosti. "Hoxton" u okrugu Gazi klub je koji posjećuju mnogi "backpakeri". Otok Krf poznato je kao najbolje mjesto za upoznavanje Grkinja, a Mikonos kao mjesto za najbolje i najžešće ludovanje. "Paradise Beach", plaža na kojoj se najčešće održavaju mega žurke, poznata je i kao mjesto na kojem je nošenje odjeće opcionalno.