Ovo su deset najgorih razloga za seks

Ovaj put vam donosimo deset najgorih razloga za seks, vjerojatno ste se i sami našli u nekoj od ovih situacija.

Na stranici realbuzz.com naveli su deset razloga zbog kojih se ne bi trebali poseksati.

Seks zbog slave
Iako bi vam seks s nekom slavnom osobom osigurao da postanete i sami slavni, duboko udahnite, ošamarite sami sebe i prespavajte. pa nije valjda da se tako malo poštujete. Ne treba vam ovakva drama u životu.

Osvetnički seks
Osveta se najbolje servira - s odjećom na sebi. Seks je vrlo osobna stvar što znači da seks s nekom osobom može povrijediti nečije osjećaje. Nije važno kome se želite osvetiti, ovo nije ispravan način definitivno. Ovako nešto vam neće donijeti zadovoljstvo, osjećat ćete se još gore. Želite li stvarno biti jedna od onih osoba koje seks koriste kao oružje?

Seks zbog karijere
Jedno je istraživanje pokazalo da je 15 posto žena spavalo sa svojim šefovima, a 37 posto tih sočnih noći rezultiralo je uspjehom u karijeri. Iako bi vam seks sa šefom kratkoročno možda i osigurao uspjeh, kako ćete se nositi s tim ako sazna netko od kolega i više vas ne budu poštivali? Uvijek će vas progoniti misao kako niste zaslužili to promaknuće.

Seks iz sažaljenja
Ok, vi ste divna i dobra osoba, ali to ne znači da trebate ići u krevet s nekim zato što je tek prekinuo vezu pa vam je plačući i u samosažaljenju ispričao svoju tužnu priču. Trebate se ozbiljno zapitati zašto želite s nekim spavati jer osjećate sažaljenje. Osim toga ta se osoba može ozbiljno vezati za vas, a znate kako završava Fatalna privlačnost, zar ne?

Seks s nekim jer želite preboljeti bivšeg/bivšu
Ljubav boli. Nakon prekida mnogi imaju osjećaj kao da je kraj svijeta i sve što žele je zaboraviti. No, to s pamćenjem i sjećanjima ne ide baš tako. Mnogima se tada čini da je rješenje u tome da spavaju s nekim novim kako bi što prije preboljeli bivšu ljubav. Problem je u tome što vam seks s drugom osobom neće pomoći ako niste preboljeli bivšeg, to će samo pogoršati stvar jer će vam nedostajati još i više, nakon što počnete uspoređivati poljupce, dodire...

Seksom želite postići da vas netko voli
Čak i ako ste rođeni Casanova i savladali ste sve važnije poze iz Karma Sutre, seks s nekom osobom neće nužno rezultirati time da vas ta osoba zavoli ili se zaljubi u vas. Istraživanja su pokazala da parovi koji su se poseksali na samom početku veze nemaju baš uspješne veze na duge staze.

Oklada
Velike su šanse da će osoba s kojom ste se poseksali zbog oklade to u jednom trenutku saznati, a onda neće biti dobro. Ako ne sazna morate znati da se u životu sve vraća i sve plaća. Pitanje je vremena kad će vam se taj potez obiti o glavu. To je zakon karme.

Seks zbog sebične ugode
Ako ste imali grozan dan i svega vam je dosta osim cuganja za šankom, moguće je da ćete se spetljati s nekim u takvom stanju pa čak i poseksati samo da biste si uljepšali taj strašan dan. Možda ćete se tih dvadesetak minuta seksa osjećati bolje, ali nakon što prođe to zadovoljstvo, sustići će vas onaj osjećaj od kojeg ste pokušalo pobjeći.

Seks iz dosade
Zbog dosade se ljudi debljaju i donose grozne odluke, a jedna od njih može biti i seks s nekim. No, pazite se, kad s nekim spavate taj netko se može emotivno vezati za vas. Jeste li spremni na vašu kompliciraniju skoriju budućnost?