Odvažne tajne za još bolji seks!

Neka gaćice ostanu na vama

Muškarci u navali strasti žele ženi što prije skinuti gaćice, iako sekskologinja Patti Britton savjetuje da su upravo gaćice žensko oružje za divlje nadraživanje muškarca. Nadodaje da je upravo odugovlačenje s time da žena ne skine gaćice, nešto što muškarca dodatno uzbudi, produži predigru te uzrokuje još bolji i vrućiji seks. Upravo zato je dobro da gaćice na tijelu ostanu još neko vrijeme. Svojem muškarcu možete dozvoliti da ih dodiruje, možda čak da o njih trlja svoj penis te vam vaginu liže preko njih. Isčekivanje glavnog jela biti će iznimno, te upravo zato odugovlačite neko vrijeme prije nego budete potpuno gole. Isto možete napraviti i s grudnjakom ili još bolje s nekom prozirnom majicom kroz koju vam partner može s jezikom ili zubima dražiti bradavice. Ako vam gaćica nije žao, dozvolite mu da ih strgne jezikom ili čak i rukama. I to naravno, upravo prije nego započne glavno jelo.

Prilikom oralnog seksa ne zaboravite na jezik
Kada smo već kod jezika, bilo bi u redu da vam spomenemo i oralni seks. Podomaćeno nazvano pušenje u kojem dosta žena zaboravlja na jezik te se usredotoči samo na usta i sisanje. Jezik je ključan za dodatno draženje te ga upravo zato prilikom oralnog zadovoljavanja svojeg muškarca koristite na sve moguće načine. Na internet stranici Babeland savjetuju da je penis najbolje lizati kao sladoled i to tako da s vrškom jezika prelazite po glaviću i testisima. Da ližete predano i strastno te da svojeg partnera probate dovesti do orgazma samo jezikom i bez pomoći usnica. Prije pušenja ga možete nadraživati i oblizivanjem usnica i prsta te mu na taj način natuknuti što ga sve čeka ako bude dobar.

Misionarski položaj nije tako loš kao što mislite

 

Mnogi parovi priznaju da im je tako zvani misionarski položaj dosadan. Ne zaboravite da je upravo taj položaj idealan za dostizanje ženskog orgazma. Naime, muškarac sa svojom stidnom kosti te dlakama vrši pritisak na klitoris te stvara dodatno podraživanje, što je sve skupa veoma intimno te se partneri mogu cijelo vrijeme ljubiti. Dodatno uzbuđenje dolazi i prilikom postavljanja ruke ispod ženske stražnjice, kada muškarac svoju partnericu još više stisne prema sebi te je zapravo tokom penetracije uzbuđuje još i dodirivanjem. Ako se malo podigne, bez poteškoća joj može lizati i grudi, no ako se muškarac podigne za još koja dva centimetra, klitoris će veoma uspješno nadraživati i samim penisom.

Naučite je da masturbira pred vama
Kada već debatiramo o ženskim orgazmima, u redu je da spomenemo i položaje u kojima si žena može sama pomoći. Dakle položaji kada si žena sama nadražuje klitoris i sama si pomaže dostići orgazam. Općenito je poznata činjenica da žene koje obožavaju seks nemaju poteškoća s masturbacijom, što znači da to bez srama rade i pred partnerom. Upravo zato vam preporučujemo da svoju partnericu što prije pripremite na to da ćete je promatrati dok se miluje te joj možda sami čak predložite da si tokom seksa draži klitoris. Potičite je i dajte joj do znanja da vas to uzbuđuje.

Seks je posao za oboje
Parovi se vole igrati podređene i nadređene uloge, kada je jednom glavni muškarac, drugi put žena. S time nije ništa pogrešno, budući da svakome ponekad paše samo razmaženost, a ponekad da je potpuno glavni i da se stvari pokreću kako njemu odgovara. Ali ne zaboravite da je seks projekt za oboje. Oboje morate jednako uživati te imati dovoljno zadovoljstva u svemu što radite. Davanje i primanje moraju biti pošteno razdijeljeni i biti «fifty-fifty». Naravno da ne uvijek, ali u nekom općenitom shvaćanju moraju. No, kao što govori publicistica Joan Elizabeth Lloyd: »Muškarci vole da im žena kaže što joj paše te da u tome također aktivno sudjeluje.«

izvor: intimamedicine.com.hr