O čemu muškarci razmišljaju nakon seksa

O čemu muškarci razmišljaju nakon seksa
Na stranici marieclaire.com objavljen je tekst o jednom malom istraživanju u kojem su muškarci morali 'propjevati' o onome što im prolazi glavom nakon seksa. Da ne okolišamo, ovo su neke najčešće misli muškaraca koji su u vezi i kojima je stalo do partnerice:

Je li uživala?

Kad je muškarac u vezi više mu je stalo do izvedbe nego ako je riječ o seksu na jednu noć. Mnogi se nakon seksa pitaju je li njihova partnerica zaista uživala, no ne usuđuju se baš to pitati na glas. Često im glavom prolazi i je li glumila orgazam ili nije. Nakon seksa pokušavaju ponekad proći akciju u mislima. Često razmišljaju o negativnim stvarima: Jesam li se osramotio? Je li veličina mog penisa ok? Zašto se je nasmiješila u jednom trenutku? Da, često ih muči manjak samopouzdanja.

Osjeća li se poštovanom?

Neki su muškarci priznali da nakon seksa pokušavaju biti nježni prema partnerici jer im je stalo do toga kako se osjeća. Jasno im je da je ponižavajuće kad muškarac obavi svoj posao, ustane iz kreveta i ode. Nakon seksa žele raditi nešto s partnericom, gledati TV, maziti se, razgovarati...

Seksamo li se dovoljno?

Ima onih koji ne bi htjeli da njihova partnerica misli da su opsjednuti seksom, ali također ne bi htjeli ni da ona smatra da se rijetko seksaju. Nadaju se da će im partnerica sama reći je li zadovoljna seksualnim životom.