Numerologija: Ko vam savršeno odgovara za seks

Bioritamski broj se dobija tako što se saberu svi brojevi iz datuma rođenja bez godine. Na primjer, ako je neko rođen 14.12.1981. godine, njegov bioritamski broj je: 1+4+1+2=8

1
Žena: Strastvena je i od rane mladosti traga za pravom ljubavlju. Vatrena, ali puna snova i ideala. Ima razvijenu intuiciju i zna da ugodi muškarcu. Živi za ljubav, nikako za avanturu.
Muškarac: Uživa u seksu i sklon je perverzijama koje pravda razvijenom maštom. Kad baci udicu, ne odustaje dok ne osvoji plijen. Dominantan je u seksu.
1 se slaže sa 8, 6 i 3. Treba da izbjegava 2 i 9.

2

Žena: Ne uživa naročito u seksu, ali se ne predaje lako. Za nju je to dužnost koju pokorno obavlja. Ipak, rano se upušta u seksualne odnose.
Muškarac: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji ljubavnik, inicijativu prepušta ženi. Pošto je prilično neodgovoran, ženama se preporučuje da u odnosu sa dvojkom budu oprezne i same se zaštite od neželjene trudnoće.
2 se slaže sa 6 i 8. Treba da izbjegava 3 i 7.

3

Žena: Cijelo njeno tijelo je erogena zona. U vječitoj potrazi za idealnim, sklona je tome da često mijenja partnere. Ovde zapravo imamo 2 ekstrema. Totalno nezainteresirana, ili izuzetno seksualna, koja je na ivici promiskuiteta.
Muškarac: Evo ga napokon pravi ljubavnik, čelična šaka, ako nađe partnerku koja će pratiti sve njegove zahtjeve u vezi sa erotikom, eto seksa do bola.
3 se slaže sa 6 i 5, a treba da izbjegavaju 2 i 9.

4

Žena: Skrivena vatra, vodi direktno u ekstazu, gazda u krevetu. Ona pokreće inicijativu, izvanredna je ljubavnica.
Muškarac: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi, ali sebičan.
4 se slaže sa 8, 6 i 5. Treba da izbjegava 2 i 1.

5

Žena: brzo se zasiti svog seksualnog partnera. Kada nema inovacija, mijenja partnera, ali kad stvarno voli, maštovita je i ispunjava svaki seksualni prohtjev svog muškarca.
Muškarac: Francuska škola, vrlo potentan muškarac, koga uzbuđuje ljepota ženskog tijela. Zna da bude egoista.
5 se slaže sa 8 2 i 3. Treba da izbjegava 6 i 9.

6

Žena i muškarac: Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Seks je za njih uživanje. Imaju jak seksualni apetit, a istovremeno traže nježnost i komplimente. Predigra je obavezna i to duga i nikako monotona.
6 se dobro slaže sa 1, 2, 3 i 4. Treba da izjbegava 5 i 9.

7

Žena: Mistična je, ali vodi igru, menja poze i diktira tempo.
Muškarac: Izuzetno je potentan, maštovit i originalan. Njeguje tehnike Dalekog istoka. Seks sa sedmicom je uzbudljiva vožnja, čija je posljednja stanica orgazam.
7 se slaže sa 2, 7 i 6. Treba da izbjegava 1 i 5.

8

Žena: Od muškarca zahtjeva sve što joj padne na pamet. Seksualno oslobođena osoba, traži nemoguće, voli da mijenja partnere.
Muškarac: Brz, potentan, maštovit, seks mašina je prava riječ koja ga opisuje.
8 se slaže sa 5, 2 i 8, a treba da izbjegava 6 i 1.

9

Žena: Seks je za nju nešto lijepo i uzvišeno. Sklona je klasičnim pozama, mada kad emocije „prorade", zna da bude vrlo maštovita ljubavnica.
Muškarac: Njega treba samo hvaliti, naročito njegovu muškost i kvalitete.
9 se dobro slaže sa 8 i 1. Treba da izbjegava 6 i 2.

Izvor: Blic