Njemačke prostitutke otkrile želje svojih klijenata

Artemis ima 30-ak soba, saunu, bazen, fitnes, dvije kinodvorane, restoran i liječničku skrb. Ulaz se naplaćuje 19 eura i u tu cijenu su uključena bezalkoholna pića, švedski stol i wellness-zona, dok pola sata ljubljenja i seksa djevojke naplaćuju 16 eura. Ako klijent ima neke posebne želje, mora ih prethodno najaviti djevojci.

Djevojke rade u smjenama od 11.00 do 20.00 sati ili od 20.00 do 5.00 sati i imaju zdravstveno osiguranje. Djevojke koje dolaze iz drugih gradova imaju mogućnost unajmiti sobu u bordelu i prespavati. Kao i svi klijenti, i one plaćaju 19 eura za ulaz, no sav novac koji zarade mogu zadržati.

Najčešće u bordelu borave 10 dana, pa četiri dana provedu kod kuće. Najpopularnija je VIP soba, koja uz djevojku i šampanjac košta 200 eura.

Jedna zaposlenica otkrila je što klijenti najčešće traže: 'Oni mladi su često nervozni, pogotovo 18-godišnjaci kojima je to prvi seks. Oni stariji su skloniji maženju i nježnostima. Ono što možda ne dobiju kod kuće traže kod nas. Imamo veoma šaroliku publiku, ali puno ih je oženjenih. Za mene je to isključivo posao i nikada mi se nije dogodilo da se zaljubim.'

Neke od djevojaka imaju čak i dečke kojima ne smeta to čime se bave, dok druge smatraju da je uz takav posao nemoguće imati ljubavnu vezu. Broj klijenta po danu varira, od jednog pa do čak 10, a zanimljivo je da nedjeljom i ponedjeljkom imaju specijalni popust za taksiste i umirovljenike.

izvor: N.B. hot.hr