Napalite ga u samo 60 sekundi

Gola i mokra
Golo i mokro žensko tijelo prizor je kojem ne može odoljeti niti jedan muškarac. Recite mu da legne na krevet i ostavite ga da vas čeka, a vi dotle skočite po tuš te na mokru kožu namažite malo ulja za tijelo. Kada već postane nestrpljiv pojavite se na vratima sobe te dopustite da rukama istraži vaše tijelo.

Glasna
Zvukovi u seksu poput stenjanja i glasnih uzdaha vrlo su erotični. Ne ustručavajte se tijekom odnosa ispustiti glas jer na taj način partneru dajete do znanja da i vi uživate. Ako vam je neugodno ne morate biti glasni već navlaženim usnama približite se njegovom uhu i toplim izdasima i stenjanjem probudite sva njegova osjetila.

Erotična
Žena koja pozna svoje tijelo i zna čime se zavodi san je svakog g muškarca. Iznenadite ga halterima ili samostojećim čarapama, ali bez gaćica ili započnite seksi igrice milovanjem svog tijela.

Pohotna
Postoji li išta erotičnije od žene koja preuzima inicijativu. Iako su najčešće muškarci ti koji pitaju za seks preduhitrite ga i biti će vam zahvalan. Probudite se prije njega i krenite u akciju, počnite ga ljubiti oko uha i po vratu ili mu raskopčajte hlače dok gleda televiziju. To će biti dovoljno da mu pomutite misli.

Vrckasta
Iako smo većinu vremena umorni i pod stresom, ali ponekad je potrebno osloboditi duh i izvući na površinu svoju vrckastu otkačenu stranu. Zaplešite pred partnerom striptiz ili odigrajte ulogu zavodljive doktorice ili sobarice i začinite seksualni odnos. I vi i partner biti ćete zadovoljni.

zadovoljna.hr