Nakon ovog shvatit ćete da nemate pojma o seksu

No, činjenica je da su se s godinama neke stvari bitno promijenile, pa tako i samo ponašanje muškaraca i žena kada je valjanje ispod plahte u pitanju.

Žene ne vole seks kao muškarci, sretni parovi stalno uživaju u seksu, muškarci su skloniji u krevet odvesti veći broj žena, samo su neke od predrasuda u koje se još uvijek vjeruje. No, moramo vas razočarati! Prava istina potpuno je drugačija...

Današnji način života i liberalniji pogled na svijet oko sebe unio je neke novine kada je seks u pitanju, te je vrijeme da zauvijek odbacimo neke predrasude.

Koji su to mitovi i koja je prava istina, saznajte u nastavku.

Mit: Muškarci su promiskuitetniji od žena
Istina: Žene su danas puno slobodnije po pitanju seksa nego njihove majke ili bake, te nimalo ne zaostaju za muškim spolom po broju partnera s kojima su spavale.

Mit: Muškarci žele seks češće od žena
Istina: I žene žele seks baš kao i muškarci, no često ih u tome sprečava broj dnevnih obaveza. Uz karijeru kojoj se moraju posvetiti, žene obavljaju i hrpu kućanskih poslova, te su često iscrpljene i preumorne za vruće igrice. Uz to pripadnice ljepšeg spola znaju ponekad i biti pod utjecajem hormona, koji izaziva različite emocije i vrlo će se rijetko dogoditi da neka žena 'moli' za seks, kao što je to običaj kod muškaraca.

Mit: Dobar ljubavnik ne može zadovoljiti svaku ženu
Istina: Vrlo je vjerojatno da će muškarac s puno iskustva biti i bolji u krevetu, jer on jednostavno zna što mu je činiti.

Mit: Sretni parovi stalno uživaju u seksu
Istina: Parovi koji su dulje u vezi često upadnu u rutinu i monotoniju. To je posve normalna stvar, no kada se to dogodi, treba se potruditi i začiniti vezu, odnosno brak. Pustite mašti na volju!

Mit: Najbolji seks je onaj koji se dogodi spontano
Istina: Spontani seks donosi mnogo uzbuđenja, ali i seks koji unaprijed planirate nije za odbaciti. Kada planirate seks, neprestano o njemu razmišljate, što stvara seksualnu atmosferu. Što više odugovlačite, užitak će biti veći.

net.hr