Najbolje poze za postizanje orgazma

Leptir
Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu tako da ga gleda u oči, a savijenim nogama ga obujmu sa obje strane torza. Žena se poigrava kretanjima u svim smjerovima za koje su zaduženi bokovi. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu te može sama određivati brzinu pokreta što će joj pomoći da lakše postigne orgazam.
Spoon
Ovaj položaj popularan je kod oba spola i idealan je za jutarnji seks. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.
Poza 69
Poza 69 se još uvijek nije izlizala i većina muškaraca i žena je to i potvrdila jer može pružiti nevjerojatan užitak za oba partnera te je savršen uvod u daljnji seksualni zaplet. Žena leži preko muškarca ili obrnuto, a glave su im kod međunožja partnera. Ova poza omogućuje primanje i davanje, a prednost je ta što su ruke slobodne i uz oralno pružanje užitka stimulacija može biti i s prstima.


"Vrlo je važno da je poza koju ste odabrali maksimalni užitak za oboje
"

zadovoljna.hr