Na koga muškarci misle dok masturbiraju

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava

Kako sami ističu, ove godine postavljali su 'najprljavija' pitanja, pa su dobiveni odgovori dosad najzanimljiviji.

Istraživanje američkog Metroa pokazuje da se 40 posto žena zaista uzbudi svakih nekoliko dana, a njih 17 posto svakoga dana. Kod muškaraca je situacija očekivano različita – 54 posto njih uzbudi se svakodnevno nekoliko puta.

Svakoga tjedna seksa se 47 posto žena i 49 posto muškaraca, a 11 posto žena i osam posto muškaraca priznalo je da se nisu seksali godinama. Istraživanje otkriva da je masturbacija još uvijek među omiljenijim oblicima zabave. 18 posto muškaraca kaže da, dok to radi, misli na svoju partnericu. 11 posto njih misli na različite žene, a 11 posto na bivše ljubavi. Tek 10 posto muškaraca za vrijeme masturbacije razmišlja o pornoglumicama.

Svakoga dana masturbira 20 posto muškaraca i tek pet posto žena. Nježniji spol masturbaciji pribjegava oko jedanput tjedno, a 17 posto ispitanica odgovorilo je da se nije samozadovoljavalo godinama.

Istraživanje je obuhvatilo i navike varanja. Na pitanje: 'Da ste oženjeni i pruži vam se prilika za varanje o kojemu nikada nitko neće doznati, biste li to učinili?', čak 57 muškaraca odgovorilo je – ne! Njih 33 posto pristalo bi na takvu ponudu. Oko 70 posto žena izjavilo je da nikada ne bi varalo, a njih 18 posto odgovorilo je da bi.

izvor: tportal.hr