Moć dobre predigre: 12 ideja koje će stvoriti vrtlog strasti

Iako je opće poznato da su žene ljubiteljice maštovite predigre, predrasuda je da je ona za muškarce nužan dodatak seksu. I muškarci mogu strastveno uživati u uzbudljivoj predigri, a dodatan je bonus podatak da nakon duže predigre i sam seks traje dulje.

Dragi, danas sam profesorica...
Igranje unaprijed zadanih uloga u zavođenju odličan su začin za razbijanje seksualne monotonije, osobito u višegodišnjim vezama ili brakovima. Izvucite kariranu suknju iz ormara i na nos stavite naočale kako bi uspješno odglumili njegovu fantaziju o školskoj profesorici koja ga želi kazniti jer nije dobro naučio gradivo, a sljedeći put neka on obuče staro radno odijelo i odglumi majstora koji je došao popraviti vašu veš-mašinu.

Dirty talk (govorimo prljavo)
Opišite mu što mu namjeravate raditi do najmanjeg eksplicitnog detalja, a pritom zaboravite na sram ili neugodu. Za one kojima to teško pada, predlažemo korištenje blažih verzija riječi, poput nadimaka za koje znate na što se odnose. Ako imate poteškoća s opuštanjem u dirty talku, prepustite da uvod u njega napravi vaš partner, postavljanjem pitanja poput: "Što bi mi radio? Gdje ćeš me sve ljubiti? Hoću li te morati moliti da staneš?

Dodiri u javnosti
Tajni dodiri kojima dajete partneru do znanja kako ste vrlo raspoloženi za malo zabave, uzbudit će vas do te mjere da se nećete zadržati dugo u javnosti. Bilo da je riječ o dodirima po guzi dok čekate u redu dućana, ili pak milovanju po preponama ispod stola za vrijeme večere s prijateljima, jasan su znak vaših namjera.

Pokriveno je uzbudljivo
Iskoristite svilenu maramu ili sličan materijal preko očiju, dovoljno čvrsto da ništa ne vidite, ali i da vas ne zateže. Raskomotite se i lezite na krevet goli i tako dočekajte partnera. Možete pripremiti i rekvizite za igru, poput pera za draškanje, masažnih ulja ili pak lisica ili biča, ovisno o vašim preferencijama, a povez ne skidajte ni pod kojim uvjetima. Obavezno dogovorite nastavak radnje, u kojem će on biti taj s pokrivenim očima.

Tvoja privatna plesačica
Ugodite svome partneru i dozvolite mu da vas vidi u drugačijem svjetlu. Ako vam je potrebno, za opuštanje popijte čašu vina, obucite najseksi rublje sa što više čipke, pustite pjesmu koju volite, a njega posjednite u kauč. Polako skidajte komad po komad odjeće, a naposljetku ostanite samo u gaćicama i štiklama. Tada mu recite da je zavrijedio privatan ples u krilu i promatrajte njegov osupnut pogled.

Najavite radnju...
Moderna tehnologija omogućila nam je da se i predigra djelomično može odigrati upravo preko nje. Možete snimiti fotografiju svoga obnaženog tijela ili samo jednog njegovog djela, primjerice dekoltea ili guze te poslati partneru preko mobitela u vrijeme dok on završava s poslom. U potpis ispod slike stavite osobnu poruku, u stilu: Jedva čekam da dođeš kući!

Podsjetnik na tinejdžerske godine
Iako ste već u dobi da imate vlastiti stan ili kuću, povremeno se prisjetite kako je biti veseli i uzbuđeni tinejdžer te se s dragim zaputite u vožnju autom. Parkirajte na osamljenom mjestu, prebacite se na zadnje sjedište, a kako nastavak ide znate...

Zajedničko tuširanje
Ima nešto romantično u poljupcima ispod tuša. Osim toga, sapun i voda čine tijela skliskima pa ćete lako moći oprati jedno drugom bez pomoći ruku, isključivo vlastitim tijelom. A i glava tuša može poslužiti bolje nego erotske igračke iz seksi shopa. Odlučite želite li akciju nastaviti ispod tuša, ili se preseliti na prostraniji teren.

Masaža guze
Zamolite partnera da vam izmasira stražnjicu jer je to odličan način da pokrenete cirkulaciju i spriječite nastanak celulita ili ublažite onaj postojeći. Nakon čvrste masaže, zamolite da vam umiri kožu poljupcima, jezikom ili prstima, a seks smije početi tek nakon što ste u potpunosti uzbuđeni.

Dajte priliku zajedničkom gledanju filmova za odrasle
Iako vam se ideja možda čini pomalo perverznom i u pornografiji radije uživate sami, pronađite sadržaj koji će biti zabavan za oba partnere, poput nekog erotskog filma. Prepirke za filmove možete potražiti na internet forumima, gdje su žene napravile svoju kompilaciju najboljih filmova. Najbolja zabava slijedi nakon gledanja filma, prilikom vaše imitacije iste radnje.

Posegnite za "navigacijom"
Tijekom seksa ponekad je potrebno izričito naglasiti što kome godi, pa se tako služite riječima poput: "gore, dolje, jače, nježnije", a otkrit ćete da izgovaranje samih riječi može biti jednako uzbudljivo kao i radnja koju potiču.

I tišina je erotična...
Zaključajte vrata, isključite telefone, radio i tv i uživajte u potpunoj tišini. Prilikom predigre suzdržite se od stenjanja i uzdisanja, a samo suzdržavanje akumulirat će energiju koja će se nakon toga osloboditi iz vaših tijela.
izvor: 24sata.hr