Misliti će da ste laka djevojka ako …

Njena odjeća. Ukoliko je preoskudno obučena, i/ili joj se vidi dio donjeg rublja (gaćica/tangi i/ili grudnjaka), većina muškaraca će je smatrati "lakom". Za takvu ženu će i mnoge žene smatrati da je neukusno obučena i, moguće, "laka" - a ako to za ženu pomisle žene, vjerojatno će nešto slično pomisliti i muškarci.

Signali koje ona emitira. Na primjer, ukoliko djeluje kao da traži utjehu nakon teškog raskida, ako izgleda usamljeno, ranjivo, kao da je nesigurna, bez samopouzdanja, muškarci bi je mogli smatrati "lakom", čak i ako su svjesni da bi to moglo biti samo njeno privremeno stanje.

Previše lako poklanja povjerenje. Recimo, vrlo brzo skoro nepoznatom muškarcu ispriča puno veoma osobnih stvari o sebi. Ima muškaraca koji će to iskoristiti - i koji će je smatrati za "laku".

Previše flerta. Ukoliko muškarac flerta s mnogo djevojaka, drugi muškarci bi ga mogli smatrati frajerom. Ako žena flerta s većim brojem muškaraca, nerijetko će je smatrati "lakom". Dvostruka mjerila? Upravo tako. Nije fer? Nije. Ali, nažalost, nerijetko je tako.

Njena reputacija. Ako muškarcu neki prijatelj kaže za određenu ženu da je "laka", sasvim je moguće da će mu povjerovati, čak i ako se radi o stidljivoj, do grla zakopčanoj, još uvijek nevinoj djevojci, čak i ako je svjestan da taj prijatelj često izmišlja uspjehe u odvlačenju ženske populacije u krevet.

Ne kažemo da će svi muškarci na ovakav način vidjeti žene. Neće. A neki će biti još direktniji - ima ih i koji će damu koja učini prvi korak smatrati "lakom", ili će "lakom" smatrati vlastitu djevojku jer se pristaje ljubiti s njima a još uvijek nisu vjenčani.

I, što vi tu možete napraviti? Nije loše biti svjestan kakav utisak neko ponašanje može ostaviti, čisto informacije radi - a onda budite svoje, jer ćete samo tako naći muškarca koji vas prihvaća takve kakve jeste.

izvor: obiteljski.com