Male tajne za bolji seks i veliki orgazam

Imajući u vidu da ženski orgazam traje 15-30 sekundi, otkrit ćemo vam nekoliko tajni kako postići da vaš seksualni vrhunac bude duži, bolji i intenzivniji.

1. Disanje

Disanje je osnova - ne morate pamtiti komplicirane formule ili se brinuti da ćete pogriješiti. I sigurno nećete zaboraviti kako se to radi. Želite li da se vaši orgazmi produže, samo trebate pojačati uobičajeno disanje. Dišite malo brže, udasi neka vam budu malo dublji, a izdasi duži, te više koristite prsa i trbuh. Intenzivirajte disanje i povećat ćete seksualnu uzbuđenost, a orgazam će vam biti jači i bolji.

2. Oslobodite zvukove

Zatomljivanje zvukova je neprijatelj vašeg orgazma, stoga pojačajte iskustvo, otvorite usta i ispustite zvuk. Ne morate urlikati da vas se čuje na drugi kraj grada, samo nemojte šutjeti. Oslobađanje zvukova je važno za bolji seks.

Počnite polagano, tako da se za početak čuje vaše disanje. Igrajte se sa seksi zvukovima, dok se nastavljate uzbuđivati. Kad se počnete osjećati ugodnije sa svojim glasanjem, proširite paletu zvukova. Stenjite, uzdišite, pričajte i pojačat ćete svoje i partnerovo seksualno zadovoljstvo. Dozvolite si malo zabave uz zvukove zadovoljstva.

Koristite zvuk i naravno disanje kad počnete svršavati i nemojte prestati. Dozvolite zvuku da se raširi dok valovi orgazmičkog zadovoljstva prolaze vašim tijelom i produžit će vam se i sam orgazam.

3. Mičite bokove

Pomicanje bokova je osnovni pokret kod parenja sisavaca. Koristite taj pokret i dodatno se uzbudite. Zamislite da vam je kralježnica zmija i oponašajte njeno kretanje. Čak i najmanje pokretanje pelvisa aktivirat će osnovne seksualne reflekse, stoga pomičite stražnjicu kako bi se jače uzbudili i poboljšali orgazam. Nemojte samo ležati - vibrirajte, tresite se, mrdajte se, njišite bokove. Dopustite životinji u vama da izađe i vaše će seksualno iskustvo biti divlje i neponovljivo.

4. Ojačajte ljubavne mišiće

Oko vašeg genitalnog područja nalazi se mnogo mišića. Svaki put kad stegnete te mišiće, stežete i trljate svoje seksi dijelove tijela. U biti, igrate se sama sa sobom bez dodirivanja, što je praktično jer su vam ruke tijekom seksa ionako negdje drugdje.
Mišići pelvisa su poput tramboline za seksualnu energiju koja se širi vašim tijelom, pojačavajući seksualno uzbuđenje.
Ne postoji ispravan način igranja sa mišićima pelvisa, stoga eksperimentirajte. Stežite, tiskajte, zadržavajte i opuštajte ih i otkrijte što vam najviše prija. Samo ih pokrenite i poboljšat ćete seksualno iskustvo, lakše ćete se uzbuditi i produžit ćete orgazam.

5. Recite DA!

Prva četiri savjeta se odnose na razvijanje vještina koje prvenstveno koriste vaše tijelo kako bi se pojačala seksualnost. Ovaj savjet se odnosi na vaš um, budući da vam je to zapravo najvažniji seksualni organ. Dozvolite si da osjećate više, činite više, istražujete i idete korak dalje kako bi vam seks bio bolji nego ikad. Oslobodite um i ostatak će ga pratiti.

Kad isprobavate nove stvari, pojavit će vam se osjećaji tjeskobe, straha ili otpora zbog neprihvatljivosti. Odbacite te osjećaje i uz ponavljanje, dozvolite si da osjetite zadovoljstvo kakvo možete doživjeti te postanite slobodno seksualno biće.

Dozvolite si da se oslobodite i riješite inhibicija, i isprobajte nove stvari. Recite „Da" zadovoljstvu, „Da" divljem pristupu, „Da" koraku dalje od onog što ste mislili da je granica. Ne dozvolite da vas ograničena uvjerenja koče. Recite „Da" i dozvolite si da nastavite dalje - i doći ćete dalje.

6. Samostalno vježbanje

Učite ponavljanjem. Poput vožnje automobila ili sviranja nekog instrumenta, morate vježbati kako bi postali dobri u novoj vještini, uključujući seksu. Kako bi iskusili super seksualnost, trebate vježbati sve dok se učenje ne usadi u vaš um i tijelo, i vaši odgovori postanu automatski. Uz vježbu, neuronski putevi koje stvara vaše tijelo postaju prohodniji. I kad opet iznova koristite dublje disanje, zvukove i pokrete, oni postaju prirodniji i jednostavniji. Kako vam se ove sposobnosti pretvaraju u naviku, postajete sve stručniji u postizanju orgazma.

Kao i kod sviranja, trebate ovladati sviranje na vlastitom instrumentu, prije nego budete spremni zasvirati u duetu. Samostalna vježba će vam dati osnovna znanja uz koja će seks s partnerom postati vrhunsko iskustvo. Igrajte se sami sa svojim instrumentima i postanite vješti u vlastitoj seksualnoj glazbi. To ne znači da se ne bi trebali igrati i vježbati s partnerom, već bi trebali poraditi i na vlastitoj vještini sami. Stoga puno vježbajte!

7. Igrajte se i eksperimentirajte

Ovi savjeti se baziraju na stvarima koje se mogu primjeniti kod većine. Vi ste jedinstveni. Upamtite- ne postoji ispravni način za fenomenalan seks ili megaorgazam. Postoje mnogi putevi prema široj seksualnosti. Nemojte razmišljati o tome što radite dobro, a što krivo. Umjesto toga, pamtite što vas uzbuđuje.

Igrajte se s tim što ste otkrili. Radite vlastite eksperimete i obratite pozornost na to što se dešava. Isprobajte varijacije na svaku temu i otkrijte kamo će vas odvesti. Otkrijte što će se dogoditi ako nešto napravite na ovaj ili onaj način. Ako vam se nešto svidi, proširite mogućnosti. Sve probajte jednom ili nekoliko puta i pratite rezultate. Kombinirajte razna znanja i otkrijte da li se međusobno pojačavaju. Budite kreativni i ne zaboravite na igru!

Budući da je seks nešto što smo nasljedili instinktivno, ali i naučili, iskoristite mogućnosti i razvijte postojeća znanja i dodajte im nova. Uz ove savjete istražite svoje tijelo i naučite ga koristiti na najbolji način.

Trenutna nagrada će vam biti povećano zadovoljstvo. No bolji i jači orgazmi nisu jedina korist usavršavanja vlastite seksualnosti. Orgazam će vam donijeti više zadovoljstva i osmijeh na vaše lice. Uz lakše postizanje uzbuđenja i orgazam koji traje nekoliko minuta, raspoloženje će vam biti izvrsno. Svijet će vam izgledati ljepše. Stoga uzmite stvar u svoje ruke i zapamtite - vježbajte, vježbajte, vježbajte!

izvor: zena.hr