Koje svakodnevne poze ženu vode do orgazma?

Budući da žene nešto malo teže postižu orgazam, katkada ih je potrebno podsjetiti ili možda čak upoznati s pozama koje su zapravo brži i lakši put do orgazma. I nekoliko je istraživanja pokazalo da postoje seksualne poze u kojima žene lakše postižu orgazam, piše sheknows.com. Neka ovo bude mali podsjetnik na te poze koji će vam pomoći da više uživate u svom seksualnom životu.

Misionarska poza

Ova je poza dobra zato što ženi omogućuje da sama pridonose doživljaju orgazma. Naime, dok je partner iznad nje tijekom seksualnog čina, žena ima mogućnost sama stimulirati svoj klitoris - rukom ili nekim manjim seksualnim pomagalom. Muškarca će pogled na to još više uzbuditi, a ženi će doživljaj orgazma biti vrlo intenzivan.

Kad je žena gore

Poza u kojoj žena sjedi na muškarcu i to licem okrenuta prema njemu dobra je jer omogućuje ženi da klitoris pritisne uz muškarčevu pubičnu kost. Ako je sam taj čin pregrub, dobro je koristiti lubrikante. Usto, ova je poza dobra jer muškarac istodobno može dodirivati njezine grudi pa je ženin užitak još i veći.