Kama sutra poze koje ćete obožavati!

I dobro poznate poze u seksu mogu postati potpuno drugačije već i s malim promjenama

Već dosta dugo nismo stavljali nikakve poze. Neki će reći - što se tu ima za dodati, već sve znamo i sve smo apsolvirali, drugima pak nikad dosta. A kako smo svi mi različiti, tako su i nekima neke poze dosadne i odavno isprobane, dok su drugima potpuni egzibicionizam. Tako je to, sto ljudi sto ćudi...

Međutim ono što je istina je da nema nijednog pravila koje kaže da vam se seksualni život mora svoditi na dvije ili tri poze koje stalno rotirate. Isto tako - i te "najobičnije" poze mogu postati puno zanimljivije. Dovoljno je da unesete samo malu promjenu pa da vam ona počne pružati drastično drugačiju ugodu.

Određene poze su efikasnije u tome da postignete nevjerojatan orgazam i lansiraju vas u ekstazu i ne morate biti gimnastičarka da biste ih uspjeli izvesti. Ovog puta odabrali smo mnogima već dobro poznate poze, ali s malim "kama sutra" promjenama koje jamče potpuno drugačije "rezultate".


Divlji rodeo

Ona na njemu, oboje sjede. Dakle, ovu ste pozu već zasigurno isprobali. Što možete isprobati da cijela priča bude malo drugačija? On neka se nasloni unatrag na ruke i prekriži noge - vi pak ga zajašite i svoje noge podvucite pod njegove. Kaubojski šešir je opcionalan. Zašto je ova poza odlična? Vi imate potpunu moć - vi kontrolirate ritam i dubinu pokreta, a on uživa u pogledu na vas. Ovo je odlična poza kada se osjećati puni energije i želite preuzeti kontrolu.

Povišena misionarska

I ovo je još jedna od omiljenih i najčešćih poza. Osobno, meni i jedna od najdražih, a to što je "standardna" ne znači da mora biti dosadna. Varijacija na temu neka vam budu jedan ili dva jastuka ispod stražnjice. Najbolje bi bilo da to budu malo tvrđa jastučića, primjerice oni koje možda imate na kauču. Isto tako pripazite da vam ti jastuci (ili i taj jedan) ne budu previsoki - ne želite da vas zabole leđa ili da istegnete nešto. Zašto je ova poza odlična? Kut penetracije vašem partneru omogućava da uđe u vas veoma duboko i istovremeno se trlja o vaš klitoris. Dodatni bonus za ludi užitak - uhvatite ga za stražnjicu i recite mu da u vama pokuša raditi figuru osmicu (pokrete u obliku vodoravnog ili okomitog broja osam, kako vam god bolje paše).


Tačke

Dobro, priznajemo - rekli smo da ćemo se koncentrirati na ustaljene poze - a ovo najvjerojatnije ne spada u vaš uobičajeni repertoar. Ovo je za parove koji vole eksperimentirati, dobro se zabavljati u seksu i pritom se možda i zajedno nasmijati. Prisjetite se kako ste se nekad kao djeca igrali tački pa jednako tako i sada zauzmite pozu (ne morate biti oslonjeni samo na dlanove - možete i na nadlaktice). Upotrijebite i nekoliko jastuka kako bi vam bilo udobnije (i kako biste bolje uskladili visinu). Možda ćete u početku imati malih problema s ravnotežom - ali, vjerujte nam, definitivno se isplati! Zašto je ova poza odlična? Zbog elementa iznenađenja i zabave. Prkosite gravitaciji i uobičajenim kutovima penetracije, a kad vam krv jurne u glavu - orgazam će biti puno intenzivniji.

Nirvana

Još jedna varijacija misionarske poze. Ovog puta razlika je u istegnutosti vašeg tijela. Legnite na leđa i po krevetu se ispružite što više možete - do te mjere da vam svi mišići budu zategnuti, a bedra neka budu skupljena. Da vam bude lakše, rukama se uhvatite za zaglavlje kreveta ili rub madraca, odnosno ako vam je krevet do zida - ruke uprite o njega - kao da pokušavate gurnuti zid. Zašto je ova poza odlična? Istezanje i zatezanje svih vaših mišića i skupljena bedra prirodno stimuliraju klitoris, a i time će se pojačati efekt frikcije prilikom penetracije. Iznenađen vašim fizičkim "otporom", on će udvostručiti svoje napore!


Druženje na kauču

Iznenadite ga jedne večeri i goli zajašite dok bude gledao televiziju. I nemojte tu stati! Nagnite se unatrag i legnite na njegove noge te se rukama oslonite na pod (tako ćete i lakše držati ravnotežu). Otvarajte i sklapajte svoje bedra, i tako sami određujte ritam seksa, on neka vam pomaže rukama. Zašto je ova poza odlična? Vi imate kontrolu i određujete koliko ćete se brzo i intenzivno kretati. Osim toga u ovoj pozi će vaše tijelo izgledati fenomenalno - trbuh ravan, a grudi prkositi gravitaciji. Bonus savjet - on neka vam jednom rukom nadražuje klitoris - eksplozivni orgazam je zagarantiran!


Seksi škarice

Za one koji vole divlji seks na stolovima (u uredu, blagovaonici...) - preporučujemo ovu pozu. Ono što je različito je položaj nogu. Noge koje bi inače bile na njegovim ramenima, ispružite, a on neka vas uhvati za gležnjeve. Neka širi vaše noge i uđe u vas u isto vrijeme, onda neka ih prekriži i ponovo raširi - istovremeno prodirući u vas. Zašto je ova poza odlična? Pokreti škarica nogama dat će vam oboma niz novih osjeta. Kada vam raširi noge osjetit ćete ga duboko u sebi, a kada ih prekriži osjećat ćete ga zarobljenog između svojih nogu. Vjerujte, više nikada stolove nećete gledati istim očima.

izvor: zena.hr