Kako znati hoće li vas on zadovoljiti u krevetu?

Ako ćemo biti potpuno iskreni, nikada ne možete pouzdano znati je li muškarac dobar u krevetu sve dok ne spavate s njim. Međutim, postoje neke naznake koje mogu otkriti hoće li vam prirediti vatromet u krevetu. Otkrivao vam top pet signala koji karakteriziraju vrhunskog ljubavnika.

Agresivnost
Vrhunski ljubavnici vrlo su često agresivni i ne boje se izraziti ono što žele i misle. Uživaju u vašoj nervozi dok vas otvoreno zavode i vrte oko malog prsta. On voli komplimente i pažnju te neće stati sve dok ne pristanete izaći s njim.

Kul igrač
Kod njega nema nervoze, miran je i apsolutno siguran u svoj učinak na žene. Kreće se kao da posjeduje cijeli svijet. Nikada ne gubi kontrolu i u svakoj se situaciji dočeka na noge. Ako ga nešto i smete, na njemu to nikada nećete vidjeti jer je on beskrajno kul.

Samopouzdanje
Muškarac koji je dobar u krevetu zrači samopouzdanjem u svakom trenutku. Vidi se to po načinu na koji hoda, govori i ophodi se s drugim ljudima. Riječ je o samopouzdanju koje lako začara ljude, a posebno ženski rod.

Bogata prošlost
Naravno da najbolji ljubavnici imaju bogatu prošlost ispunjenu ženama, jer negdje su ipak morali naučiti sve to. Iskustvo su skupljali od pubertetskih dana, a sada su u zrelim godinama 'doktorirali' na temu ženskoga roda.

Komunikativnost
On obožava komunikaciju i često je potiče, a uživa u društvu žena koje mu mogu parirati u tomu. Na neki način, prije samog čina u krevetu, on vodi ljubav sa ženom - verbalno. Također, voli kada je žena svjesna svoje intelektualne snage.

izvor: tportal.hr