Isprobajte nove poze u krevetu

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
Dosta vam je stalno istih poza u seksu? Razbijte svakodnevnu rutinu i pritom se, ako ništa drugo, dobro zabavite i zbližite s partnerom. Vjerujte nam, ako mu predložite nešto od ovog, bit će oduševljen!

Ponovo vam donosimo poze kojima možete začiniti svoj seksualni život. Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Žena.hr će se pobrinuti da vam olakša posao i predstavi poze kojima možete „probuditi" svoj seksualni život.
Kauboj

Đihaaaa! S ovom pozom, možda vas čeka najbolje jahanje života. Ako je ijedna poza jednostavna, ali i efikasna - onda je to ova. A ako volite biti pasivniji u seksu, onda je ova poza pun pogodak! Sve što vi trebate je leći na leđa i malo raširiti noge. Nakon toga partner vas može "zajašiti". Iako bi u početku moglo biti "ispadanja" dok se ne uhodate malo, ovu pozu ćete obožavati - vi zbog dobrog pogleda i nadraživanja vanjskih dijelova spolovila, a on zbog suženosti otvora.
Dvostruko zadovoljstvo

Dvostruko zadovoljstvo itekako - jer oboje primate i dajete - iako ne na isti način za razliku od popularne poze 69. Uz to za vas je zadovoljstvo u nekonvencionalnoj metodi kunilingusa, a njemu u tome što uopće ima priliku isprobati tako nešto. Pozu morate izvoditi na rubu kreveta ili kauča (stavite na pod jastuk za njegova koljena). Sjednite na kauč, a on neka klekne ispred vas. Nakon zagrijavanja uz poljupce, on neka vas uhvati za bokove i podigne, tako da vam bedra završe na njegovim ramenima i kraj njegove glave. Dok vas on zadovoljava ustima, vi se istovremeno rukama poigrajte s njegovim... "generalom".
Priprema... pozor... kreni!

Utrka je spremna, pištolj se oglasio... i oni su krenuli! Ovo je utrka u kojoj biste se mogli dobrano zadihati, a ona će trajati sve dok oboje ne stignete na cilj! Poza je moguća i za "običan", ali i analni seks, ako to prakticirate, i poprilično je intimna. Sve što vam treba je jedan tabure. Oboje ga zajašite kao sedlo, on je straga. Da biste "krenuli" i olakšali penetraciju malo se podignite s taburea i nagnite prema naprijed. I sve što je dalje potrebno je uhvatiti zajednički ritam.
U sridu

Iako malo manje fleksibilne osobe možda neće biti oduševljene ovom pozom, svi oni koji je prakticiraju - obožavaju je! Vi naprosto legnite na bok, on vam priđe okomito na vas u klečećem položaju (vaša ispružena lijeva noga je među njegovim nogama), te zatim stavite svoju desnu nogu na njegovo desno (ili lijevo rame). Ako vam postane teško držati nogu u zraku, možete je savinuti u koljenu i osloniti na njegova prsa. Naše dame, ovo je poza koju svakako morate probati jer će vas kako i sam naziv govori - on pogoditi u sridu i izazvati orgazam o kakvom možda već dulje vremena maštate!
Direktno u facu

Ovo je poza koja će ga u potpunosti izluditi (na dobar način)! Ne samo da ćete ga žestoko izjahati, već će mu se i pred licem klatariti vaše obožavane sise. Ova poza ima mnogo sličnosti s obrnutom misionarskom pozom (kad ste vi gore), ali s dvije važne prednosti - ona vam pruža odličan i neobičan kut penetracije i druga koju smo već spomenuli - on ima priliku poigrati se (rukama i ustima) s vašim "prijateljicama".

E sad kako ovo izvesti - on neka legne na pod i noge stavi na kauč ili krevet, s time da je važno da podigne i stražnjicu i donji dio leđa s poda. Vi ga opkoračite, pa se spustite na sve četiri i spremite na divlje jahanje!


Izvor: sexinfo101.com