Dobar seks je puno više od dobre poze

Ovaj put donosimo nekoliko savjeta za muškarce, zapravo - listu onoga što trebaju izbjegavati. Obostrani užitak je zagarantiran, navode na stranici getfrank.co.nz.

Forsiranje partnerice da radi nešto što joj nije ugodno

Ako ste pomislili da je dobar potez isprobavanje nove poze koju ste vidjeli u nekom porniću - zaboravite to! Počnite s nečim realističnijim. Ugodnost za ženu uključuje dvije stvari: prije svega treba joj biti fizički ugodno, a to znači da neće biti oduševljena ako zatražite da noge stavi iznad glave. To znači i da joj vjerojatno neće biti ugodno u pozi koja muškarcu omogućava najdublju penetraciju. Neke žene na taj način mogu osjetiti bol. I drugo - ženi mora biti i emocionalno ugodno. Dakle, ako je tretirate kao da je porno zvijezda, neće biti presretna. To može uključivati ejakulaciju po njenom licu bez sporazuma, 'prljavi' razgovor koji ona smatra uvredljivim, udarci po guzi koji njoj nisu nimalo seksi, i općenito da je muškarac tretira kao seksualni objekt, a ne kao osobu.

Nemojte samo ležati na krevetu dok se ona zabavlja

Ako je za vrijeme seksa žena na muškarcu, muškarac bi se također trebao pomicati, makar malo. Može micati kukovima tako da se pokreti podudaraju u ritmu s njenim pokretima. Podizanjem koljena muškarac može utjecati na kut pod kojim penis ulazi u vaginu. Može dirati partneričine grudi... Ni muškarci ne vole ni kad žena samo leži i ne miče se dok su oni gore, a ona dolje.

Previše agresivnosti

Naravno, neke žene uživaju u malo grubljem seksu ili stalno ili povremeno, ali ženama je seks nešto posebno i one vole kad se i muškarac ponaša kao da mu je to nešto posebno. To znači da nije poželjno energično i agresivno 'pumpati' bez njenog ohrabrenja, to znači da nema mjesta za sebičnost, to znači bez grubosti u krevetu. Ako želite pokazati koliko ste muškarac tako da ćete pokazati svoju dominantnu stranu, učinite to brižno i pažljivo. Ovaj savjet vrijedi bez obzira u kojoj pozi bili.

Stalno jedna te ista poza

Držeći se istih poza svaki put kad vodite ljubav i nije neki zgoditak. naravno, to ne znači da morate isprobati sve one poze iz Kama Sutre, ali malo varijacija može začiniti seksualni život. Čak i ako ste ekstremni ljubitelji poze kad je muškarac gore, i male izmjene donijeti će puno više uzbuđenja.