Greške koje cure rade prije i poslije seksa

1. Drpati se s dragim dok na kauču gledate film, a zatim se ustati i odmarširati u kupaonicu kako biste obavili svoj beauty ritual prije spavanja. Sori, prije seksa. Da, nitko ne voli zaspati sa šminkom, ali nije neka fora napaliti ga, skinuti šminku i ostaviti ga na suhom, pa ga onda opet napaliti u netom ispeglanim plahtama.

2. Pospremanje nakon seksa. Drito nakon obavljenog čina počinjete skupljati njegove čarape i gaće s poda, presvlačiti plahte i mijenjati posteljinu. Odmah palite vešmašinu, uzimate rukavice i počinjete dezinficirati sve površine koje su vaša gola tjelesa mogla dotaknuti. Okej, pretjerujemo, ali pospremanje nakon seksa definitivno je nešto što ne biste trebali raditi.

3. Muškarci pitaju 'Je li ti bilo dobro?' Dobro, barem neki. Ženski ekvivalent ovom pitanju je 'Što to znači za nas?' Trš! To znači da on vjerojatno želi nešto popiti, odrijemati i razmišljati ni o čemu.

4. Zaključiti da seks znači vezu. Jedina veza koju imate je ona koja je bila i više nego očita, da je on stavio... jel . To obično tako ide, osim ako je naznačeno drugačije.

5. Napraviti od muhe slona ako mu se spusti i pretvoriti njegovo 'stanje' u upitnik od 20 pitanja. Događa se, vjerojatno je totalno izvan sebe, a vi mu ne pomažete. Izbjegavajte uobičajene fraze tipa 'to se događa svim muškarcima'.

6. Ne dopustiti mu da koristi 'tekuća' seksualna pomagala, ulja, senzualne gelove za masažu, lubrikant... jer imate nove plahte od egipatskog pamuka. Okej, oprat će se. Ajmo dalje.

7. Očekivati da će zaspati držeći vas u rukama. Nakon nekog vremena, vjerojatno ćete mu svojom glavom zaustaviti cirkulaciju ili si nažuljati uho zbog čega bi mogla ostati trajna posljedica klempavosti. Nezgodno... Malo privijanja sasvim je razumno, ali kada je vrijeme da napokon odete spavati, njegova ruka preko vas će biti sasvim dovoljna.

8. Pretpostavljati da će vam svaki seks biti kao prvi put. Očekivati od njega da će po cijele dane kidati latice, bacati ih na krevet i paliti svijeće je jednako njegovim željama da cijelo vrijeme glumite pornozvijezdu.

9. Dozvoliti si da izgledate kao amazonska prašuma. Da, depilacija voskom boli, ali brijanje ne. Suosjećamo s vama jedino u slučaju da imate gadnu psorijazu, ali ako želite da neko vrijeme provede tamo dolje... zaboravite na priče o prirodnoj ljepoti.

10. Išamarati ga kada traži seks u troje. To je nešto kao američki san. Jedno pitanje o trojcu je okej. Jedno pitanje svakih pet minuta, baš i ne. Važno je znati razliku.

11. Hihotati se kada vas pita želite li da vas udara po guzi ili vam cucla nožni palac. Budite iskreni jer ako kažete 'ne' uz kreveljenje, cviljenje i piskutanje dok žmirkate očima, shvatit će to kao pozivnicu. Pa ono, pazite da vam ne ispadnu oči kada vam ulovi palac.

12. Držati mu prije seksa prodiku o tome da niste njegov seksualni objekt i onda očekivati da mu se digne, kao i tražiti od njega da radi neke stvari 'u ime ljubavi'. Da... Tu počinje ona stara priča o seksu i ljubavi.

izvor: neon.com.hr