Dvije najpoželjnije stvari koje možete reći u krevetu

Dvije najpoželjnije stvari koje možete reći u krevetu
'Izgovaranje ili slušanje erotsko izazovnih riječi stimulira prijenos dopamina, koji igra veliku ulogu u seksualnom uzbuđenju', objašnjava autor Passionista Ian Kerner za cosmopolitan.com.

Zvuči sjajno, ali što reći a da ne zvuči glupo ili smiješno? 'Većina žena nije sigurna što zvuči seksi, pa ništa ni ne govori', kaže seksolog Logan Levkoff.

Rezultat toga je odricanje od jednog užitka, što je prava šteta. Slijedom toga, dvojica stručnjaka predlažu sljedeće fraze koje možete koristiti radi većeg užitka.

Za njegov užitak
'Svršit ću...' Tako jednostavno, a tako moćno. Muškarci obožavaju tu rečenicu, jer im je ona ultimativno priznanje da su vam pružili užitak. Osim toga, s obzirom da je većina muškaraca spremna doći do vrhunca prije žena, to mu je i dozvola da to i učini. Kerner kaže: 'To je definitivno glazba za, hm, njegove uši.'

Za njezino zadovoljstvo
Kada je riječ o stimulaciji riječima kod žena, bit će potrebno ipak nešto malo manje jednostavno. Sugeriraju rečenice koje započinju s 'Volim kada mi...', poput 'Volim kada mi tako ljubiš vrat'. Verbaliziranje osjećaja usmjerava pažnju na ono što se događa. To je kao kako kada jedete nešto ukusno, a bude još ukusnije ako to kažete naglas.

Ta fraza pomaže i da ostanete usredotočeni. Ako ste pod stresom i misli vam počinju lutati, izraziti naglas što osjećate zadržat će vas na tome što trenutno radite. A vašem će partneru to ukazati na ono što volite i jednom kada sazna, vjerojatno će to opet ponoviti.

izvor: net.hr