Dovedite do savršenstva svoje umijeće u krevetu

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
Recite „DA!" boljem seksu

Seksualni život većine parova prije ili kasnije uđe u rutinu. U stvari, čak i kada su stvari ok u vezi, svakom paru s vremena na vrijeme dobro dođe nova „injekcija" strasti u spavaćoj sobi. Poboljšavanje seksualnog života može se činiti kao težak zadatak, osobito ako je odnos zahladio između plahti, no, ponovo paljenje plamena strasti može biti lakši nego što mislite.

Prije nego se pomirite sa sudbinom, isprobajte neki od ovih savjeta koji će vam pomoći da do savršenstva dovedete svoje umijeće u krevetu i ponovno dovedete uzbuđenje u svoju vezu.

Pokažite što želite
Ako vam ne odgovara ono što vam on radi u krevetu, vi mu morate dati do znanja što vas pali. I učinite to što prije - jer što dulje čekate, to će vam teže biti. Budite direktni, bez da mu povrijedite osjećaje - umjesto da mu kažete što ne volite, privucite mu pažnju na dijelove koje radi dobro i dalje ga usmjerite („Volim kad mi..." " Voljela bih kad bi mi..."). Idući puta kad se stvari zahuktaju, uzmite njegovu ruku i pokažite mu što točno želite.

Maleni trikovi s donjim rubljem
Prezentirajte mu svoje novo seksi donje rublje - ali na vješalici. Obucite kompletić (bez da on to zna) tek idući puta kad odlučite zajedno izaći. I kad onda budete negdje u javnosti, zavodničkim glasom šapnite mu što imate obučeno ispod odjeće. Obratite pozornost na njegovu reakciju i odgađajte odlazak kući koliko najduže budete mogli. A onda kasnije... Znate već što slijedi.

Zapetljani jezici
Za vrijeme dubokog poljupca pokušajte mu nježno sisati jezik. Mnogi smatraju da to uvelike pojačava intenzitet i strastvenost poljubaca. Dok mu vi stimulirate mišiće i živce jezika, budite sigurni da će se aktivirati i mišići i živci u njegovim preponama. Samo zapamtite da ne počnete sisati pregrubo. Umjerenost je u ovoj tehnici vrlina.

Igre moći
Odvojite dvije noći u tjednu za igre moći. Prve večeri što god on kaže i zaželi, vi morate napraviti - gdje ćete izaći, što ćete obući i što ćete sve raditi. Druge večeri, vi imate kontrolu i on mora napraviti sve što vi zapovjedite. Potaknite ga na to da se opusti i pusti maštu na volju, no podsjetite ga da ćete iduće noći vi imati moć u svojim rukama.

Volite samu sebe
Sram vas je nekih dijelova vašeg tijela? Svatko od nas ima svoje nesigurnosti, pa čak i vaš muškarac. Ali, kada ste vi oboje goli, nesavršenosti - vaše ili njegove - posljednja su stvar na njegovoj pameti, garantiramo vam to! Zato se nemojte sputavati, već naučite nešto od njega. Uskoro ćete zaboraviti na sram.

Bacite kocku
Oboje napišite popis od šest mjesta (po rednim brojevima) gdje biste željeli da vas partner poljubi. Naizmjence bacajte kocku i „odradite" ono što vam kocka zapovijeda. I pažljivo odaberite svojih šest „lokacija".

Naizmjence strast pa nježnost
Odličan seks znači i puno iščekivanja. Zadržite seksualno uzbuđenje i napetost mijenjajući tempo. Kada se stvari zahuktaju, navalite na njega... a onda se suzdržite. Variranje između lude strasti i nježnih dodira, oboje će vas izluditi.

Skidanjem do uspjeha
Vaš muškarac ne želi ništa više, nego li vas vidjeti golu - no nemojte mu to omogućiti prebrzo. Neka skidanje bude polako i zavodnički, poigravajte se njim i zadirkujte ga. Polako skidajte naramenice grudnjaka i gaćice - vjerujte nam, on će vam se na kraju iskupiti za to.

Poslijepodnevni užitak
Tko ne voli zanimljivo skretanje misli s posla kasnije popodne, pred kraj radnog vremena? A ako se radi o sočnoj fotografiji ili zločestom SMS-u u kojem opisujete što biste sve htjeli raditi te večeri, to će vam vaš dragi biti zahvalniji. Ovo osobito dobro pali kod „friških" parova - samo budite sigurni da on nije jedan od onih koji takve stvari prosljeđuje prijateljima.

Mali prljavi razgovori
Prljavi razgovori mogu biti odlični za podizanje temperature u spavaćoj sobi, no mnogim ljudima je to malo... previše. Ako ste pomalo sramežljivi, krenite s jednostavnim stvarima: povremeni „Više!" ili „Jače!" zakotrljat će snježnu grudu. Ili zašto se ne biste malo zaigrali. Kad sjedite i gledate televiziju, pitajte ga smijete li ga poljubiti. Ako vam kaže da - poljubite ga, a onda ga pitajte bi li mu smetalo ako se preselite na vrat, i tako dalje...

Još malo prljavih razgovora
Ako govorenje za vrijeme seksa nije za vas, pričajte nakon njega. Kad on napravi nešto što vas oduševljava, pohvalite ga kasnije. On će se idući puta definitivno truditi to ponovo napraviti. Ili mu kažite o čemu maštate. To je veoma intiman način izgradnje povjerenja.

Novi „prijatelji"
Ako to do sad ne radite, onda je krajnje vrijeme da isprobate nove stvari: poze, lokacije, tehnike i igračke. I svakoj opciji dajte nekoliko pokušaja prije nego se odlučite potpuno je odbaciti ili uvrstiti u svoj „repertoar". Prvi puta kada nešto isprobate to može biti pomalo čudno ili nezgodno, no, moguće je da bi upravo to, kad uđete u štos, mogla postati vaša omiljena stvar u krevetu.

Večer rezervirana za sudar
Odličan seks ne znači samo ono što se dešava u krevetu, to je sve što se dešava između vas u toku dana. Otiđite na zabavan dejt - na dobru komediju u kino, ili igrati biljar ili što god vam je oboma zabavno. Smijeh je najbolji afrodizijak.

U mraku
Oduzimanje jednog osjetila pojačat će iskustvo preostalih četiri. Možete upotrijebiti svileni šal da mu povežete oči - tako će mu svaki centimetar kože biti puno osjetljiviji na dodir. Nakon toga neka on isto učini vama.

Zaboravljena mjesta
On isto ima bradavice, i jednako su osjetljive kao i vaše... Zato im pridajte malo više pažnje. Kad smo već kod toga, više se usredotočite i na ostale zanemarene erogene zone - uši, vrat, ključnu kost, leđa, unutarnju stranu bedara, prste, dlanove, zapešća...

Sklisko može biti seksi
Seks pod tušem je odličan način započinjanja novo radnog dana, ili završavanje radnog dana... samo pripazite da se ne poskliznete. (A kad smo već kod tuša, zapamtite da sapun ili gel za tuširanje mogu oštetiti kondome)

Uzmite zraka
Žene često zadržavaju zrak dok doživljavaju orgazam. To je greška, jer će duboki uzdasi poslati više kisika po tijelu, a zbog toga ćete doživjeti intenzivniji orgazam. Problem je samo što se u tom trenutku treba sjetiti to učiniti.

Zaskočite ga
Tko ne želi biti zaveden? Učinite vaše zavođenje zabavnijim i zaskočite ga kada to najmanje očekuje - kada polupospano gleda CSI na telki ili kada ste u posjetu kod njegove majke, i ona ode nakratko, recimo na WC. On će obožavati ova vaša seksi iznenađenja.

Što ranije to bolje
Razina testosterona je najviša ujutro (vjerojatno ste to primijetili). Iskoristite to! Jedino je u ovoj situaciji teško što se morate malo ranije probuditi, ali u svakom se slučaju isplati.

Sigurnost na vrijeme
Nije uvijek lako (ili veoma seksi) razgovarati o metodi zaštite, ali mjere predostrožnosti su veoma bitne. Ako koristite kondome, pobrinite se da ih imate uvijek pri ruci kako biste ih mogli zgrabiti u ključnom trenutku.

Preuzmite kontrolu
Biti „gore" u pravilu je jako dobro za većinu žena, i što je najbolje ima puno varijacija ove poze koje možete isprobati. Dobro ćete se zabavljati, imat ćete kontrolu, a on će također uživati jer ćete vi sve imati u svojim rukama, a i imat će fantastičan pogled na vas.

Glasajte se
Kada se ste vi u centru pažnje i on vas „obrađuje" - glasajte se. Nemojte šutjeti kao zaliveni. Već i tiši uzdasi govorit će mu da je na dobrom putu, a što ste glasniji to bolje!

Ja, ja, ja
Što se vi ugodnije osjećate u svom tijelu i što bolje poznajete svoje tijelo, to ćete više uživati u seksu. Ako vam dođe želja da se sami sa sobom poigrate za vrijeme seksa, učinite to! Vjerujte nam, njemu neće smetati - može ga samo još više napaliti.

Izvor: zena.hr