Djevica, ali iskusna u krevetu!

Da se njih pita oni bi djevicu koja je ujedno i iskusna u krevetu.

Kad-tad dođe u vezi onaj neugodni trenutak otvaranja dosjea bivših veza i seksualnih partnera. Svakog od nas naravno golica mašta. Želimo znati tu famoznu brojku koja jedino što može napraviti je unijeti nemir u odnos. No svejedno se svi mi igramo s vatrom i u većini slučajeva se itekako dobro opečemo.

Muške želje su veoma kontradiktorne. Djevice su postale mitska bića, jer ruku na srce, rijetko koja odrasla žena ima dotični status. Samostalne i samosvjesne žene današnjeg Slikavremena slobodno uživaju u čarima seksa, kako u vezama tako i u usputnim odnosima. Sve manje se zamaraju nekadašnjim titulama koje su se dijelile onim ženama koje „preslobodno" izražavaju svoju seksualnost. Vjerojatno i zbog toga u muškarcima tinja tiha želja da njihova družica za život bude „neukaljana" i nevina.

Ali tu nastaje i problem. U istu ruku oni bi htjeli ženu koja je samouvjerena u krevetu, koja zna što hoće, koja rado daje i prima užitak. Žena s kojom mogu biti otvoreni i s kojom mogu u krevetu eksperimentirati. No djevici ipak za to treba vremena. Svi mi znamo da sloboda i nesputanost u seksualnim užicima dolazi s praksom.

Što je veći broj vaših seksualnih partnera to raste njegovo nezadovoljstvo. Vjerojatno vam neće izravno reći što misli, no koliko god su žene pomakle granice, toliko neke od njih muškarci i dalje sputavaju. Na pitanje koliko bivših seksualnih partnera ne bi „ugrozilo" njegovo duševno stanje, odgovori se kreću oko malih brojki, a vjerojatno ona famozna trojka. Tu i tamo se naleti na frajera koji iskreno govori da njemu brojke nisu nimalo bitne. Sve je to ionako prošlost. I žene naravno zanima koliko je njihov dragi bio nestašan u prošlosti. No s vremenom su žene navikle nositi se s povećim brojkama (ako su one uopće i realne). Muškarci to tek trebaju naučiti.

Što nam je činiti? Lagati o svojoj prošlosti ili biti iskreni? Idealno bi bilo ne otvarati ovu ljubavnu Pandorinu kutiju seksualne prošlosti. Ona ne vodi ničemu dobrom. Niti će prosvijetliti vas niti njega. Elegantno izbjegnite odgovor na to pitanje. Ipak je riječ o vašoj intimi. S tom odlukom ne niječete bivše partnere, niti sklanjate pogled nad svojom seksualnom prošlosti. Jednostavno diplomatski odlučujete da je važna sadašnjost, a s njom i vaš novi partner.

izvor:  Budi.in